Ce spune Silviu Prigoană despre nunta fiului său! Cu ce se ocupă nora lui

Ultima actualizare:

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, a devenit de curând mire, căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Georgiana, într-o frumoasă și discretă ceremonie. Deși evenimentul a fost ținut departe de ochii curioșilor, Prigoană a oferit la scurt timp câteva declarații despre fericitul moment.

Silviu Prigoană, despre nunta fiului lui Foto: Colaj
Silviu Prigoană, despre nunta fiului lui Foto: Colaj

Silviu Prigoană și-a văzut și cel de-al doilea băiat căsătorit! Din primul mariaj, fostul membru al Camerei Deputaților are doi fii mari, pe Honorius și Silvius, iar de curând, acesta din urmă a devenit și el soț cu acte în regulă. 

Vezi imagini de la eveniment: Fiul lui Silviu Prigoană a făcut nunta la un hotel de 5 stele! Primele imagini de la eveniment VIDEO

Silviu Prigoană, declarații despre nunta fiului său

Petrecerea de nuntă a fost organizată la un celebru hotel din Capitală, cotat cu 5 stele, iar atmosfera petrecerii a fost întreținută de cântăreți la fel de cunoscuți, precum Dan Bittman și Angela Rusu. De altfel, așa a ajuns și informația publică, după ce artiștii au publicat mai multe imagini din timpul evenimentului. 

La scurt timp, Silviu Prigoană a oferit și câteva declarații, dezvăluind cum s-a desfășurat frumoasa ceremonie. Se pare că Silvius a decis să se cunune religios chiar în ziua în care și-a cerut iubita de soție, organizând și atunci o mică petrecere. 

Nu rata și: EXCLUSIV Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Avem toate detaliile

Abia acum însă a fost celebrat momentul așa cum se cuvine, cu toate rudele, prietenii și apropiații mirilor. Peste 200 de persoane au luat parte la nunta fiului lui Silviu Prigoană, care a legalizat relația și în fața Stării Civile. Fostul politician a mai mărturisit că speră ca Silvius să-l facă bunic cât mai repede.

Un eveniment fericit. Superbă a fost petrecerea. Ceremonia a fost ca la orice ceremonie, a fost absolut superbă. A venit foarte multă lume, au venit și din Stele Unite prieteni de-ai lui Silvius, din Austria, din Germania...S-au adunat.

A fost un eveniment la care ne-am adunat din nou, ca la orice eveniment fericit. Acestea sunt evenimentele la care vii cu drag, la celelalte e mai complicat...(..)

Ceremonia civilă a fost de dimineață, iar nunta seara. Religios s-au cununat când s-au logodit. Atunci a fost alt șpriț, dar mai mărunțel.”, a spus Silviu Prigoană, la Antena Stars.

Cu ce se ocupă Georgiana, nora lui Silviu Prigoană

Discret din fire, Silvius Prigoană preferă să își țină viața personală cât mai departe de sfera media, astfel că nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre actuala lui soție, Georgiana, sau cuplul lor.

Cel care a vorbit însă despre nora lui a fost chiar Silviu Prigoană, care a dezvăluit și cu ce se ocupă aceasta. Se pare că cei doi au locuit o vreme în Austria, însă acum au de gând să se întoarcă în țară.

„Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă.

În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze.”, a dezvăluit Silviu Prigoană, potrivit Viva. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net