Ce spune Silviu Prigoană despre nunta fiului său! Cu ce se ocupă nora lui

Fiul lui Silviu Prigoană, Silvius, a devenit de curând mire, căsătorindu-se cu aleasa inimii lui, Georgiana, într-o frumoasă și discretă ceremonie. Deși evenimentul a fost ținut departe de ochii curioșilor, Prigoană a oferit la scurt timp câteva declarații despre fericitul moment.

prigoana fiu jpeg
Silviu Prigoană, despre nunta fiului lui Foto: Colaj

Silviu Prigoană și-a văzut și cel de-al doilea băiat căsătorit! Din primul mariaj, fostul membru al Camerei Deputaților are doi fii mari, pe Honorius și Silvius, iar de curând, acesta din urmă a devenit și el soț cu acte în regulă. 

Vezi imagini de la eveniment: Fiul lui Silviu Prigoană a făcut nunta la un hotel de 5 stele! Primele imagini de la eveniment VIDEO

Silviu Prigoană, declarații despre nunta fiului său

Petrecerea de nuntă a fost organizată la un celebru hotel din Capitală, cotat cu 5 stele, iar atmosfera petrecerii a fost întreținută de cântăreți la fel de cunoscuți, precum Dan Bittman și Angela Rusu. De altfel, așa a ajuns și informația publică, după ce artiștii au publicat mai multe imagini din timpul evenimentului. 

stanga
dreapta
silviu prigoana silvius prigoana jpeg
silviu silvius prigoana jpeg
10 silviu prigoana si iubita mihaela 1 jpg jpeg
silvius prigoana nunta1 png
Silvius Prigoană (24 de ani) este una dintre vedetele implicate în accidente rutiere  Vineri (20 noiembrie 2015), acesta s a rostogolit cu mașina după ce a încercat să evite un tir jpeg

La scurt timp, Silviu Prigoană a oferit și câteva declarații, dezvăluind cum s-a desfășurat frumoasa ceremonie. Se pare că Silvius a decis să se cunune religios chiar în ziua în care și-a cerut iubita de soție, organizând și atunci o mică petrecere. 

Nu rata și: EXCLUSIV Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Avem toate detaliile

Abia acum însă a fost celebrat momentul așa cum se cuvine, cu toate rudele, prietenii și apropiații mirilor. Peste 200 de persoane au luat parte la nunta fiului lui Silviu Prigoană, care a legalizat relația și în fața Stării Civile. Fostul politician a mai mărturisit că speră ca Silvius să-l facă bunic cât mai repede.

Un eveniment fericit. Superbă a fost petrecerea. Ceremonia a fost ca la orice ceremonie, a fost absolut superbă. A venit foarte multă lume, au venit și din Stele Unite prieteni de-ai lui Silvius, din Austria, din Germania...S-au adunat.

A fost un eveniment la care ne-am adunat din nou, ca la orice eveniment fericit. Acestea sunt evenimentele la care vii cu drag, la celelalte e mai complicat...(..)

Ceremonia civilă a fost de dimineață, iar nunta seara. Religios s-au cununat când s-au logodit. Atunci a fost alt șpriț, dar mai mărunțel.”, a spus Silviu Prigoană, la Antena Stars.

Cu ce se ocupă Georgiana, nora lui Silviu Prigoană

Discret din fire, Silvius Prigoană preferă să își țină viața personală cât mai departe de sfera media, astfel că nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre actuala lui soție, Georgiana, sau cuplul lor.

Cel care a vorbit însă despre nora lui a fost chiar Silviu Prigoană, care a dezvăluit și cu ce se ocupă aceasta. Se pare că cei doi au locuit o vreme în Austria, însă acum au de gând să se întoarcă în țară.

„Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă.

În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze.”, a dezvăluit Silviu Prigoană, potrivit Viva. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
image
image
image
image
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham