Cine a fost bărbatul celebru care a făcut-o pe Nicoleta Luciu să iubească pentru prima oară. Cu el și-a pierdut virginitatea

A fost declarată „Miss România” și considerată una dintre cele mai râvnite femei, dar cu toate acestea a preferat să se retragă din spațiul public pentru a-și întemeia o familie cu Zsolt Csergo. Este vorba despre Nicoleta Luciu, despre care puțini știu că prima ei dragoste a fost altcineva.

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Cine a fost primul iubit al Nicoletei Luciu 

Chiar dacă s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu nu a fost niciodată uitată de public. Cum ar putea cineva să nu își amintească de cea care, la un moment dat, a fost desemnată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din România? Ajunsă la 44 de ani, bruneta arată impecabil și este o mămică dedicată. Actrița se implică foarte mult în creșterea și educația copiilor ei, însă găsește timp și pentru ea.

Nicoleta Luciu ar fi putut să aibă orice bărbat la picioarele sale, dar cu toate acestea a ales să își construiască doar relații stabile și serioase. La debutul ei în carieră, actrița avea ochi doar pentru un singur bărbat, însă puțini sunt cei care își mai amintesc cine este acesta. Ei bine, „Roza” din celebrul serial „Inimă de Țigan” a fost cucerită de Dinu Maxer, pe vremea când era un manechin în devenire.

Mai mult, el a fost și primul bărbat cu care și-a pierdut virginitatea, la vârsta de 19 ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 8 ani, însă gelozia a fost motivul pentru care, la final, s-au despărțit.

Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, pe vremea când erau împreună
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer, pe vremea când erau împreună

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au fost la un pas de divorț?

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo în 2012, după 7 ani în care au fost iubiți. Aceștia au 4 copii împreună și par să fie de nedespărțit, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc.

La un moment dat, s-a speculat că actrița și soțul ei ar fi la un pas de divorț, însă omul de afaceri a ales să iasă în spațiul public pentru a dezminți toate zvonurile, subliniind faptul că îi afectează căsnicia cu Nicoleta Luciu.

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă?! Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”, a declarat Zsolt Csergo pentru Cancan.

De asemenea, Zsolt Csergo a mărturisit că locuiește împreună cu soția și copiii lui în Miercurea Ciuc, unde viața este mult mai liniștită decât în Capitală.

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a mai precizat soțul Nicoletei Luciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (31) jpg
oana roman isabela colaj instagram jpg
BeFunky collage (30) jpg
Banner Alin Oprea
Banner Mihai Albu
mihaela tatu jpeg
Banner Ducu Bertzi
Banner Iulia Mihai Albu
image
actualitate.net
image
actualitate.net