Cine e artistul din Republica Dominicană care a făcut carieră în România?

Ultima actualizare:

Numele său real este Severino Hernandez Hector Manuel dar toată lumea îl știe drept Hevito, cel care a lansat piese precum "Bailando" cu DJ Sava, "Viajero" cu Vanotek sau "Negra Linda" cu Gipsy Casual și Ralflo. Click! a aflat povestea artistului care a dat Republica Dominicană pe România plus pasiunile sale.

Cine e artistul din Republica Dominicană care a făcut carieră în România?
Cine e artistul din Republica Dominicană care a făcut carieră în România?

Severino Hernandez Hector Manuel este un artist care s-a născut în Republica Dominicană, dar a cunoscut succesul în România, cu o carieră în muzicală pe care continuă să o dezvolte prin proiecte surprinzătoare. 

Când îi este dor de țară natală deschide albumul cu fotografii și se uită pe amintiri sau se mai uită la "Survivor" de la Pro TV, deși nu ar participa niciodată la un reality-show, chiar daca a primit propuneri. Toată lumea îi spune Hevito însă numele lui real este Severino Hernandez Hector Manuel, are 36 de ani și face muzică încă dinainte de a se muta în țara noastră.

 „Sunt în țară din 2011, am venit la voi în țară să fac muzică aici. Eu cântăm acolo, aveam și acolo formație Underground, un fel de trupa cum era Paraziții. Am început să și lucrez, am format o echipă cu mai mulți muzicieni. Mi-au plăcut oamenii de aici și mă bucur că am prieteni aici. Jumătatea mi-am cunoscut-o în Republica Dominicană și fiecare avea treba lui, însă ne-am cunoscut la o cafea. Este de la voi de aici, are în familie strămoși importanți, nume din istorie. Mai am opt frați care nu fac muzică. Eu m-am născut întotdeauna boem și voi muri boem. Eu am început să cant pe la 17 ani, fac baseball și fac parte de 7 ani din echipa națională de baseball a României. Iubesc animalele și am trei câini. Iubesc mâncarea românească, ciorbă de burtă, sarmalele și pomană porcului ”, dezvăluie artistul.

Îi mai place să pescuiască, iar cel mai mare peste pe care l-a prins a avut 7 kilograme ne-a povestit solistul, care nu prea vorbește bine românește. Hevito se pregtateste să plece din țară cu noi proiecte în Republica Dominicană unde va filma 2 videoclipuri și apoi își ia zborul către Statele Unite ale Americii unde are treabă.

În pandemie a lucrat mult în studio

În ultimii doi ani a stat foarte mult în studioul de înregistrări și a compus. Deși artistul a fost afectat de pandemie și i s-au anulat concertele, dominicanul se arată totuși mulțumit de ce a produs.

Situația pandemică a dat bătăi de cap artiștilor de pretutindeni, însă în mod special celor din România care nu au avut susținerea de care aveau nevoie din partea autorităților. Insă a fost și o parte bună, cel puțîn pentru mine, aceea că am avut mai mult timp pentru a intră în studio. A fost o perioadă în care am compus mult, în care am evoluat că artist, iar surprizele pe care le-am pregătit încep să apară. S-a născut colaborare internațională și veți vedea ce va urmă, voi colabora cu Admiral C4C apoi din nou cu Connect-R și DJ Sava dar și alți artiști celebrii. Am lansat piese și videoclipuri la "Lento" dar și "La Vesina" și cu ea am intrat pe radouri internaționale.

Melodia "La Vesina" sau "Vecină", este inspirată din realitate, din viață de toate zilele ale prietenilor mei. Este bombă piesă, este foarte antrenantă, exact ce se cere pe piață. Am lucrat la melodie cu Alin Radu, care a făcut instrumntalul și eu am făcut linia melodică și versurile. Iar Claudiu Stan a făcut videoclipul care este unul foarte antrenant, de imagine, iar în el apare o domnișoară extrem de sexy. Filmările au durat mai multe ore pentru că au filmat mai multe videoclipuri o dată. Piesă asta a fost inspirată din viață de zi cu zi. Mă inspir de fiecare dată din viață reală. Muzică mea este inspirație și pentru alții ”, ne-a mărturisit Hevito care este foarte încântat atât de piesă cât și de noul sau videoclip.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net