Cine este noul antrenor găsit de Simona Halep, după despărțirea de Patrick Mouratoglou! „Uite cine a revenit!"

Simona Halep nu neglijează antrenametele nici în prezent, așa că în această perioadă se află în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, unde lucrează cu filipineza Jez Manso, preparator fizic de mai bine de zece ani. Jaz Manso a postat pe o rețea de socializare o imagine alături de Simona Halep, cu mesajul: „Uite cine a revenit la club!".

Simona Halep și-a găsit un nou antrenor Foto: Getty Images
Simona Halep și-a găsit un nou antrenor Foto: Getty Images

Ce se întâmplă cu Simona Halep 

Simona Halep a fost suspendată, timp de patru ani, de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis. Ne amintim că motivul a fost acela că sportiva a fost depistată pozitiv la roxadustat. Sportiva din Constanța a atacat decizia la TAS (Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne) și așteaptă ședința programată la început de februarie (7-9 februarie 2024) pentru a afla dacă și cât îi va fi micșorată pedeapsa, scrie Digisport.ro.

Reprezentanții legali ai Simonei Halep îl au în frunte pe Howard Jacobs, un avocat din Los Angeles care a reprezentat câteva dintre cele mai mari nume din sport în acuzațiile anti-doping. 

Pe cine și-a găsit Simona în zona Golfului 

În prezent, Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Patrick Mouratoglou, dezamăgită că a ajuns protagonistă într-un astfel de scandal. Simona nu a renunțat la antrenamente și a ales zona Golfului pentru a se menține în formă. În afara antrenamentelor intense, Simona și-a găsit în zonă și un preparator fizic. Este vorba despre Jez Manso, o preparatoare fizică din Filipine, care lucrează de peste 10 ani la The Aviation Club de la Hotelul Jumeirah Creekside din Dubai.

„Uite cine a revenit la club, campioana din Dubai din 2015 și 2020, Simona Halep! Ne bucurăm că ai revenit”, a fost mesajul postat de Manso pe contul ei de Instagram, alături de o ipostază cu sportiva noastră.

Simona Halep își dorește să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris

Altfel, într-un interviu recent acordat celor de la Paris Match, la finalul anului 2023, Halep a mărturisit că și-ar dori să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, în eventualitatea în care fostul număr 1 mondial WTA ar câștiga la TAS. 

Jurnaliștii americani de la Tennis World USA au susținut, însă că Simona Halep nu are nicio șansă să reprezinte țara noastră din postura de jucătoare la Jocurile Olimpice de la Paris, în ciuda eforturilor pe care tenismena română le va face în următoarea perioadă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net