Probleme de sănătate pentru Simona Halep. Ce diagnostic a primit jucătoarea de tenis

Simona Halep a făcut o serie de declarații despre starea sa emoțională, mai ales acum, când se află în plin proces de dopaj, în urma căruia s-a ales cu o suspendare de patru ani de zile. Acum, tenismena se confruntă cu o situație destul de neplăcută: tulburări de anxietate, insomnii și atacuri de panică. 

Simona Halep FOTO Eurosport jpg

Una dintre cele mai bune femei din tenis a oferit un interviu pentru o publicație internațională în care a vorbit despre problemele cu care se confruntă. 

„Am trecut prin perioade în care nu am putut dormi, în care am avut atacuri de panică. Sunt cunoscută pentru faptul că sunt o jucătoare foarte emotivă. Înaintea meciurilor, stresul îmi provoacă dureri abdominale foarte severe. De când am primit suspendarea, este ca și cum am în fiecare zi aceste dureri și anxietate. Totuși, acum, situația este puțin mai bună”, a mărturisit Halep pentru Paris Match.  

Simona Halep: „Sunt victima injustiției”

În ciuda faptului că în prezent se confruntă cu o suspendare de 4 ani din tenis, sportiva luptă pentru a reveni cu forțe noi pe teren. Simona Halep are continuu parte de suport din partea atât a apropiațiilor, dar mai ales a fanilor, care nu uită nicio secundă să îi ofere suportul de care are nevoie pentru a se menține pe linia de plutire și a reveni pe teren pentru a-și relua pasiunea. 

De asemenea, Simona și-a dorit să puncteze faptul că și discuțiile cu psihologul îi sunt de mare ajutor. Cât despre scandalul cu dopajul, tenismena consideră că este încă una dintre victimele justiției

„Încă discut cu psihologul, mă ajută să rămân calmă și să îmi gestionez temerile. În general, este întotdeauna bine să discuți cu cineva, îți permite să te eliberezi, să te descarci, să înveți să accepți, chiar dacă, în cazul meu, este dificil, pentru că sunt victima injustiției”, a mai spus Simona Halep, pentru sursa amintită mai sus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net