Cine este Radu Bucura, fostul soț al Paulei Seling? Cei doi ar fi divorțat după 17 ani de căsnicie

Ultima actualizare:

Paula Seling, 44 de ani și soțul ei, Radu Bucura, ar fi divorțat după 17 ani de mariaj. Artista și fostul ei partener de viață erau nu numai un cuplu frumos, ci și o adevărată echipă, Bucura ocupându-se de mai multe aspecte din cariera soției sale. 

Cine este Radu Bucura, fostul soț al Paulei Seling
Cine este Radu Bucura, fostul soț al Paulei Seling

Radu Bucura, 43 de ani, și Paula Seling, 44 de ani, s-au întâlnit în 1996, pe vremea când erau doar doi adolescenți și se aflau la un eveniment de muzică, în Năvodari. Cei doi și-au unit destinele nouă an mai târziu în iulie 2005, iar vreme de 17 ani au format un cuplu discret și armonios.

Radu Bucura s-a născut la Brașov, la 2 august 1980, și de foarte tânăr a manifestat o adevărată pasiune pentru muzică. La vârsta de 15 ani, în 1995, Bucura împreună cu alți doi prieteni, Horațiu Bodocan și Adrian Țeposu, au înființat formația de metal-rock, Celest.  Radu era toboșarul trupei și alături de colegii săi au participat la festivaluri, iar muzica lor a ajuns să fie apreciată de fanii de metal progresiv. Trupa lui Radu Bucura a câștigat premii, iar tinerii erau recunoscuți pentru talentul lor muzical. 

Care este legătura dintre Radu Bucura și Dana Nălbaru?

Dinamica trupei din care făcea parte Radu Bucura a început să se schimbe, în momentul în care acesta a plecat la București, unde cariera sa a evoluat, devenind toboșarul Danei Nălbaru. Ulterior, Radu Bucura avea să facă parte din trupa Paulei Seling, tot pe post de toboșar. 

Pe seamă ce relația dintre Radu Bucura și Paula Seling a evoluat, acesta a preluat și rolul de manager al artistei, ocupându-se de fiecare aspect al carierei sale și având grijă să o pună într-o lumină cât mai bună. Bucura a colaborat și cu fratele cântăreței, pentru anumite proiecte, cei doi înființând casa de discuri Unicorn Records. 

Radu Bucura nu mai este managerul Paulei Seling: «Da, este adevărat...»

Vestea divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura a luat prin surprindere lumea showbiz-ului. Artista și fostul său partener au refuzat până la acest moment să comenteze această situație. Click! a dorit să o contacteze pe artistă, dar la telefon a răspuns noul ei manager, care ne-a declarat în exclusivitate că Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera ei artistică. 

Radu Bucura a confirmat în exclusivitate acest aspect pentru Click!:

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net