Cine este și cu ce se ocupă soțul Larisei Iordache. Cei doi s-au căsătorit în weekend

Larisa Iordache și Cristian Chiriță, care formează un cuplu de aproximativ un an, s-au căsătorit civil, în weekend. Larisa este cunoscută de toată lumea, însă puțini știu detalii despre soțul fostei gimnaste. Cristian este originar din Republica Moldova, fiind multiplu campion național la tenis de masă. 

Nunta Larisei cu Cristian Chiriță Foto: Click!
Nunta Larisei cu Cristian Chiriță Foto: Click!

Cine este Cristian Chiriță

Cristian Chiriță s-a născut în Republica Moldova, însă trăiește în România. Este cu șase ani mai mic decât partenera lui, potrivit informațiilor din spațiu public, însă acest detaliu nu a reprezentat un impediment în relația lor. Cristian Chiriță este multiplu campion național la tenis de masă în proba de dublu la Juniori, Tineret și Seniori, multiplu campion la Top 12 Juniori și, în prezent, activează la CSM Constanța.

Din ce câștigă banii soțul Larisei 

Soțul Larisei Iordache nu își câștigă banii doar din sport, potrivit informațiilor din spațiul public. Tânărul este și fondatorul unei companii care pune la dispoziția clienților diverse servicii în zona auto-moto. De pe platformele sociale aflăm că soțul Larisei Iordache este fondatorul firmei Kirisrent Auto/Scooter, prin intermediul căreia se pun la dispoziția clienților servicii de: închiriere auto/moto/scutere, delivery sau uz personal (modele Sym X pro – Motron Brezzy 50 – Kymco – Revolt).

Este mai mic cu 6 ani decât Larisa

Fosta gimnastă declara recent: „Este mai tânăr decât mine. El mereu spune că vârsta nu contează. Așa este, în momentul în care vrei să construiești ceva cu persoana respectivă, nu îți pune piedică absolut nimic. Acesta este adevărul. Funcționează foarte bine când comunicarea este degajată, relaxată și spui ce gândești. Noi am înțeles acest aspect, comunicarea dintre noi este excepțională”, a adăugat Larisa.

Cei doi s-au căsătorit civil, în weekend 

În weekendul ce tocmai a trecut, Larisa Iordache și Cristian Chiriță s-au căsătorit civil în fața familiei și prietenilor apropiați. „Foarte bine, având în vedere că a venit ploaia peste noi, dar ne bucurăm că am putut să spunem da și să oficializăm cumva relația noastră și ne bucurăm de moment, chiar dacă în continuare plouă, e ok! Acum că suntem soț și soție putem să fim fericiți, împliniți și de acum încolo drumul nostru este unul lin și frumos dar abia așteptăm să ne distrăm aici împreună cu toți invitații noștri”, a declarat Larisa. 

„Da, m-am speriat puțin (ploaia n.red), pentru că pentru mine nu este o problemă, mie îmi place ploaia, sunt foarte ok cu asta, însă sper ca invitații să se simtă bine și să fie ok, având în vedere că e ceva natural ce se întâmplă. Cred că ar trebui să fim  bucuroși, chiar dacă sunt  cumva niște evenimente pe care nu le-am prevăzut, dar sperăm din suflet să se  liniștească ploaia și să putem să stăm comod, să stăm bine și să fie ok”, a mai spus Larisa Iordache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net