Claudia Ghițulescu, despre scandalul cu Elena Merișoreanu: „O iubesc! Trece printr-o perioadă grea...”

#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu a luat foc după ce a fost întrebată despre așa zisul scandal dintre ea și colega ei mai tânără de breaslă, Claudia Ghițulescu. 

Cele două pare că s-au transformat acum din bune prietene în dușmance.

Claudia Ghițulescu nu înțelege mai exact ce a stat la baza acestui conflict și a spus la un moment dat că a considerat-o pe Elena Merișoreanu ca pe mama ei și o respectă, dar și că a auzit că aceasta ar fi jignit-o și că ar avea-o înregistrată.

La rândul sau, Elena Merișoreanu i-a aruncat cuvinte grele și alt acuze care au legătură cu planul sentimental al interpretei  de muzică populară din Craiova.

„Nu mă interesează ce spune”

Contactată  de Click! în legătură cu acest subiect, Claudia Ghițulescu și-a dorit să se mențină diplomată și să nu mai facă alte comentarii care ar putea genera alte discuții interminabile. Cântăreața a păstrat o notă calmă și ne-a spus că o iubește și o respectă pe Elena Merișoreanu dar că în același timp aceasta va răspunde pentru afirmațiile pe care le-a făcut la adresa ei.

"Nu am să dau nicio declarație! O iubesc! Trece printr-o perioadă grea și spune lucruri la răutate. Nu mă interesează ce spune. Să demonstreze. Să își asume ce declară! Chiar nu îmi doresc să mai continui acest subiect. Eu nu i-am făcut nimic. Să aibă succes!", ne-a declarat Claudia Ghițulescu, pe grabă, fiind prinsă în diverse treburi pe care le avea de rezolvat azi.

Claudia Ghițulescu, fire pioasă 

Claudia Ghițulescu  este extrem de credincioasă și o fire bisericoasă. Nu există săptămână să nu treacă pe la biserică. Cântăreața de muzică populară are duhovnicul ei și nu se abate deloc de la sfaturile pe care le primește de la acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pensiuni png
Steve Aoki Neversea (1) jpg
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
banner irina fodor png
image
actualitate.net
image
actualitate.net