Scandal până la cer între populărese! Elena Merișoreanu o face praf pe Claudia Ghițulescu, după ce a făcut-o babă! „ Trăiește cu un bărbat însurat! Dacă aude nevasta ăluia, nici cu chiloții pe ea nu mai rămâne!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Ea m-a făcut babă, eu îi zic s-o ferească Dumnezeu dacă deschid gura!” Un nou scandal a escaladat, în aceste zile, între două populărese celebre! Elena Merișoreanu e foc și pară pe cea pe care a considerat-o odată „copilul ei de suflet”, Claudia Ghițulescu, după ce aceasta din urmă ar fi îndrăznit s-o numească „babă invidioasă” pe solistele tinerele! În replică, Elena Merișoreanu a făcut declarații incendiare privind trecutul și prezentul amoros al Claudiei Ghițuleascu, în exclusivitate pentru Click! Iată ce a putut să zică Merișor despre colega ei de breaslă! 

E scandal până la cer și înapoi între două populărese celebre! Au fost odată prietene, iar Elena Merișoreanu ( 77 de ani) a fost cea care ar fi ajutat-o, practic, pe Claudia Ghițulescu (47 de ani) la începuturile sale în muzica populară.

Elena Merișoreanu a luat foc! A rostit cuvinte grele la adresa Claudiei Ghițulescu! „Mă face ea pe mine babă?! E vai de capul ei!” 

Totul a început de la niște declarații ale Claudiei Ghițulescu. Solista de muzică populară ar fi numit-o pe mama ei de suflet, Elena Merișoreanu, „babă” invidioasă pe colegele de breaslă mai tinerele. 

Merișor a luat foc, mai ales că odată a considerat-o copilul ei de suflet pe Claudia Ghițulescu și chiar a făcut un duet cu ea pentru a ajuta-o să se lanseze în muzică. 

Elena Merișoreanu a făcut declarații cât se poate de acide, pentru Click!, la adresa Claudiei Ghițulescu. 

„Eu nu m-am certat cu ea, ea este aia care se ceartă cu toată lumea! Eu am făcut duet cu ea acum mulți ani de zile, m-am rugat de Dora să o ia! Am făcut duet ca să pot să o bag peste tot!

Eu nu am mai vorbit cu ea în ultima vreme, nici nu m-am certat cu ea. Am considerat-o copilul meu de suflet că este de-o seamă cu fiică-mea

Și acum, să vină ea să spună că eu nu am ajutat-o?! A zis să-mi văd de treaba mea că sunt o babă! Păi, ea are 47 de ani și tot nemăritată e!”

„Mă blesteamă și acum fostul ei bărbat: <<mătușă, pe cine mi-ai băgat pe gât?!>>

Dacă așa gândește ea, apoi s-o ferească Dumnezeu dacă încep eu să spun adevărul despre ea, cine este ea de fapt! 

Păi, se compară ea cu mine! Cum să fiu eu invidioasă pe ea?! Eu am o căsnicie de 50 de ani, cu bune și cu rele. Sunt bunică, străbunică! 

Nu pot să spun decât că m-a dezamăgit! Eu am rămas cu Adriana Antoni, un om deosebit! Nu ca ea! Ea se crede mare vedetă acum. 

Păi, ea e vedetă?! Să ai cinci cântece și să te dai vedetă?! Nu are nici un cântec al ei pe radio. Ea e un cântăreț de tranzit, eu așa le zic la ăștia care nu au nici un cântec pe radio.

Atât îi zic: s-o ferească Dumnezeu să încep să vorbesc eu despre cine e ea, că e vai de capul ei! O să audă toată România cine e ea!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!

„Cum să ajungi să desparți familii?!”

Merișor a făcut referire, printre altele, și la viața amoroasă în derivă a solistei de muzică populară Claudia Ghițulescu după divorț. 

„Are o poveste urâtă! Cum să ajungi să desparți familii?! Bărbatul ăsta cu care este acum e unul de la ANAF, e însurat, cu copil! 

Păi, dacă aud nevestele ălora, nici cu chiloții pe ea nu mai rămâne! A ajuns să-mi zică la un moment dat că a fost ea la o vrăjitoare și i-a spus aia că o să-i moară fata omului la 14 ani?! Atunci m-am speriat, mi-am dat seama că a luat-o razna!  Păi, ce credeți voi, că a lăsat-o bărba-su de bună?!

Ea cu mine se pune?! Păi eu, Irina Loghin lăsam ceva în urma noastră! Ea ce lasă?! Atât mai zic, am cunoscut cândva o Claudia Ghițulescu, acum eu n-o mai cunosc!”, a spus Elena Merișoreanu, pentru Click!

Claudia Gițulescu se face că plouă: „A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească”

La rândul ei, Claudia Ghițulescu dă din umeri și spune că nu are habar de la ce anume ar fi început conflictul dintre ea și Elena Merișoreanu.

„Pentru prima dată am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. 

Să spui că ai auzit, că a făcut... când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: <<Sărut mâna, ce faceți?>> și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? A țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (...) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (...) 

A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească... Doamne, câte mi-a zis”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Știrile Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Vasile Muraru  si Nae Lazarescu Youtuve jpg
image png
alexia eram mario fresh jpg
Banne Liviu varciu
Denisa Răducu jpeg
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net