Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei

Ultima actualizare:

Naomi Hedman a uimit pe toată lumea după ce s-a despărțit de Florin Ristei, însă acum șochează din nou. Vedeta s-a cuplat cu fiul Ozanei Barabancea și se pare că vine în România pentru noul iubit.

Naomi Hedman
Naomi Hedman

Andrew Barabancea și Naomi Hedman formează un cuplu?

Naomi Hedman a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce s-a afișat alături de Andrew Barabancea. Chiar dacă a mărturisit că motivul despărțirii de Florin Ristei ar fi distanța, se pare că mulatra încă vizitează România pentru actualul ei partener, respectiv fiul Ozanei Barabancea.

De curând, Andrew Barabancea a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, cu care și-a lăsat mască urmăritorii. Tânărul a filmat-o pe Naomi Hedman în timp ce dansa într-un muzeu, iar felul în care i s-a adresat acesteia, a scos la iveală faptul că au o relație. Bruneta a fost denumită „babe”. Se pare că tânăra l-a dat uitării pe Florin Ristei, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de Andrew.

image

„Babe, be serious...we are in a museum” („Iubito, fii serioasă...suntem într-un muzeu”), a spus Andrew Barabancea în filmulețul publicat pe Instagram.

Ce spunea Florin Ristei despre separarea de Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi
Florin Ristei și Naomi

Anul trecut, Florin Ristei mărturisea că relația dintre el și Naomi Hedman a luat sfârșit din cauza distanței, întrucât amândoi locuiesc în țări diferite și niciunul nu a fost dispus să facă compromisuri pentru ca relația lor să rămână închegată. Deși recunoștea că a suferit enorm, iar bruneta a reușit să îi schimbe viața, artistul nu s-a simțit pregătit să renunțe la viața lui pentru povestea lor amoroasă.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, spunea Ristei în podcastul „La Tocii”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net