„Ești un diavol!” Actorul român care și-ar fi bătut soția la două luni de la nuntă. Acuzații grave: „M-ai lovit cu brutalitate”

Ultima actualizare:

Scandal monstru în showbizul românesc! Sali Levent, unul dintre cei mai cunoscuți actori este acuzat de soția lui că ar fi agresat-o. Tânărul și-ar fi snopit partenera în bătaie și a ajuns de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. 

Levent Sali și soția lui, Dalia
Levent Sali și soția lui, Dalia

„Nicio femeie nu merită asta!”

După ce s-a ales cu lovituri crunte, soția lui Levent Sali a dezvăluit totul pe rețelele de socializare, unde a lansat o mulțime de acuzații la adresa actorului. Mai mult, aceasta a publicat chiar și o fotografie cu ea, însă și-a blurat chipul. Dalia susține că soțul ei ar fi lovit-o fără milă în timp ce se aflau în mașină, dintr-un motiv absurd.

Femeia l-ar fi rugat plângând să înceteze, însă coșmarul a continuat. După ce a ajuns pe mâna medicilor, tânăra nu s-a mai putut abține, astfel că i-a transmis lui Sali Levent un mesaj zdruncinător, avertizându-l că se vor vedea în instanță.

„Aceasta postare este adresată „criminalului” pentru care mi-am irosit un an din viață. Actorul vostru, diavolul realității mele. Ieri seara, în mașina ta m-ai lovit cu brutalitate cu capul de cotiera mașinii, de repetate ori în timp ce îți plângeam să te oprești, nu m-ai lăsat să cobor din mașină. Explicându-te, că faci asta pentru că nu mă uit în ochii tăi când vorbești cu mine.

Am fost ridicată de urgență la spital, cu traume. EȘTI UN DIAVOL, UN NEMILOS. NICIO FEMEIE NU MERITĂ ASTA! NU M-AM GÂNDIT VREODATĂ CĂ UN OM POATE SĂ FACĂ AȘA CEVA, CU SÂNGE RECE! NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ”, a scris Dalia pe contul ei de Instagram.

Dalia a mai mărturisit că nu înțelege de ce iubitul ei a recurs la gestul violent, deoarece nu există motive care să te provoace să lovești o femeie.

„Măsoară-ți puterea cu un bărbat! Nu există un motiv pentru care să bați o femeie până a ajunge la spital”, a mai transmis tânăra pe rețelele de socializare.

Dalia și Levent Sali au trecut prin mai multe episoade de tensiune

Sali Levent și Dalia s-au căsătorit în urmă cu doar două luni, iar nunta celor doi a surprins pe toată lumea. După episodul crunt prin care a trecut, partenera actorului din vechiul serial „Pariu cu viața”, apreciat de toți adolescenții, a decis să șteargă toate fotografiile cu soțul ei, lăsând de înțeles că nu se gândește sub nicio formă să îi dea o a doua șansă.

Pe lângă abuzul fizic, Dalia a dezvăluit că înainte să se căsătorească cu Sali Levent, a primit imagini compromițătoare cu el și o altă femeie, lucru care le-a afectat relația. Tânăra a încercat să depășească momentul, însă după ce a fost snopită în bătaie, a realizat că nu merită efortul de a rămâne lângă cel pe care l-a iubit.

Mai mult decât atât, Dalia a dezvăluit că partenerul ei nu i-ar fi permis să își continue studiile, motiv pentru care între cei doi s-au instalat tensiuni care au contribuit la escaladarea violenței la final.

Până acum, actorul nu a avut nicio reacție, însă fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce are de spus în apărarea sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
raluca badulescu png
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net