Sali Levent a făcut pasul cel mare! Băiatul rău s-a cumințit: «A zis "Da"»

Ultima actualizare:

Cel mai nou concurent din reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) renunţă la burlăcie! Sali Levent (29 de ani) este foarte fericit de când a cunoscut-o pe turcoaica Samira N., aşa că a simţit că este timpul să facă pasul cel mare, chiar dacă cei doi au o relaţie doar de un an.

Sali Levent a făcut pasul cel mare!
Sali Levent a făcut pasul cel mare!

O petrecere la care cei doi au fost zilele trecute, în Istanbul, a părut cadrul romantic ideal, aşa că Sali Levent a rostit cuvintele magice „Vrei să fii soţia mea?” şi i-a oferit Samirei un inel cu diamant. Artistul, pe care îl ştiţi şi din seriale tv precum „Pariu cu viaţa”, dar şi din filme, precum „Zăpadă, ceai şi dragoste”, a publicat imagini de la momentul cu pricina pe reţelele sociale, anunţând că iubita sa a spus „Da!”.

De asemenea, şi Samira s-a lăudat public.  „I said YES to my whole heart for my whole life. Love you forever!” (nr. „Am spus DA din toată inima mea pentru toată viaţa. Te iubesc pentru totdeauna!”), a fost mesajul publicat de ea, în dreptul unor imagini ca aceasta.

Sali Levent se mutase anul trecut în Beverly Hills, dorind să-şi încerce norocul ca actor şi la Hollywood, ea este originară din Turcia... aşa că nu se ştie deocamdată unde vor decide cei doi să trăiască.

Sali Levent a trișat la «Sunt celebru, scoate-mă de aici»

Sali Levent a intrat recent în competiția «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», fiind unul dintre cei doi noi concurenți, alături de Roxana Nemeș. Actorul a întâmpinat probleme în ceea ce privește acomodarea cu mediul neprielnic din jungla dominicană și a mărturisit că în prima noapte n-a putut închide un ochi. 

M-am trezit foarte prost. N-am dormit bine. Nu am crezut că o să fie atât de greu”, a spus Sali Levent.

Prima probă i-a dat bătăi de cap lui Sali Levent, dar se pare că actorul este dispus să recurgă și la metode mai puțin ortodoxe pentru a trece cu bine de provocările concursului. Acesta a recunoscut că a trișat în cadrul primei probe. 

  „Echipa mea avea nevoie de un zvâc. Hoţul neprins e negustor cinstit”, a spus Sali Levent în cadrul emisiunii de la Pro TV.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net