Ce bombe sexy au craii din «Pariu cu viaţa»

image
Sali a ajuns la inima Cristinei, deşi a cunoscut-o când ea suferea din dragoste. Dorian şi Claudia s-au cunoscut la Constanţa, oraşul lor natalFoto: Dorin Constanda

Dorian Popa şi Levent Sali, deveniţi faimoşi după ce au jucat în urmă cu patru ani în serialul ”Pariu cu viaţa”, păşesc mândri pe covorul roşu al evenimentelor, la braţul iubitelor. Şi au şi cu ce se lăuda, căci cele două mândre au fost dotate cu toate cele de Mama Natură.

Din distribuţia serialului ”Pariu cu viaţa” (PRO TV), care a făcut prăpăd la capitolul audienţe în 2011, anul de debut, au făcut parte şi doi ­tineri actori, Dorian Popa (a interpretat rolul lui Andrei Anghel) şi Levent Sali (a jucat rolul lui Rafael Cercel). Cei doi flăcăi au rupt multe inimi în serial, conform scenariului, iar talentul de cuceritori nu i-a părăsit nici în viaţa reală. Dacă Dorian Popa (27 de ani) a bifat mai multe relaţii, iată că doar Claudia (32 de ani), o ­constănţeancă focoasă, a reuşit să-l pu­nă cu botul pe labe. Se iu­besc de un an şi jumăta­te, locuiesc împreună şi sunt norocoşi şi în afacerea cu haine, de care se ocupă amândoi. Dar şi Levent (22 de ani) se făleşte cu o damă bine, Cristina Lăcătuşu (24 de ani), ce pare coborâtă de pe po­diu­mul de modă.  Reporterii Click! au aflat că ei formează de trei luni un cuplu: „Ea trecea printr-o despărţire şi ­su­fe­rea, iar eu m-am băgat în seamă şi am încercat să o cuceresc. Mi-a ieşit. Cristina nu cântă, deşi a studiat canto, căci are mari emoţii în faţa publicului”, ne-a spus Levent.

Serialul de la PRO TV i-a făcut celebri

Dorian Popa şi Levent Sali s-au bucurat de mare succes cu serialul ”Pariu cu viaţa”. Dorian a povestit că, pentru a ajunge în distribuţia producţiei PRO TV, a trecut prin zeci de probe, fiind selectat din cei peste 30.000 de tineri care s-au înscris la castingul online.

image
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
EXPLOZIE jpg
drumuri radiale foto fb nicusor dan
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg