Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima apariție după „America Express”! Au venit să vadă Barbie

Miercuri seara, agitație mare la un cinematograf dintr-un mall din București, unde a avut loc avampremiera filmului „Barbie”. Tot evenimentul a fost o încântare pentru priviri, căci atât foaierul sălii, cât și invitații au fost roz, iar organizatorii au creat un „peisaj” plin cu flamingo și palmieri... și ei tot roz. Până și bufetul cu dulciuri era asortat.

Cleopatra și Edward Sanda, mult mai subțiri, după experiența de la „America Express”
Cleopatra și Edward Sanda, mult mai subțiri, după experiența de la „America Express”

Filmul „Barbie” cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale a avut parte de o lansare cu mare fast și pe marile ecrane din România. Evenimentul, organizat de Vertical Entertainment, a avut loc la un cinema dintr-un mall.

Invitații au acceptat cu bucurie provocarea de a purta roz și de a se juca. Abia puteai distinge cine e femeie și cine e bărbat, căci mulți băieți și-au dat cu tone de sclipici dorind să fie precum celebra păpușă Barbie. Sigur, unii au preferat să se dea drept Ken, partenerul acesteia

Nu e de mirare că la un asemenea de eveniment cu totul spectaculos au semnat „condica” foarte multe personaje din lumea mondenă a Capitalei. Cleopatra și Edward Sanda, abia întorși de la filmările reality-show-ului „America Express” au sosit și ei. Cu o siluetă mult mai subțire, semn că experiența de la filmările show-ului de la Antena 1 i-a înfometat. Nu e ușor să trăiești cu doar 1 euro sau 1 dolar pe zi.

Denise Rifai și Tania Budi au venit să vadă Barbie
Denise Rifai și Tania Budi au venit să vadă Barbie

Au sosit la vizionarea filmului și influenceri, și travestiți. I-am zărit pe Emily Burghelea, pe Radu Ștefan Bănică venit direct de la Măruță din emisiune, purtând un fel de pijama verde, pe Jorge cu familia, toți roz, pe Elvira Deatcu din ”Clanu”, cu fiul cel mic și prietenii lui dar și cu prietena actriță Rodica Lazăr, care s-a asortat doar cu o poșetă. Denise Rifai și Tania Budi s-au pozat la panou, Alexia Țalavutis era roză toată, la fel ca și Ramona Olaru de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Emily Burghelea s-a costumat si ea în Barbie
Emily Burghelea s-a costumat si ea în Barbie

Le-am mai zărit pe Ana Maria Calița de la ”iUmor”, pe Azaleea Necula din ”Profu”, pe Alexandra Ungureanu care avea doar o poșetă roz și în rest nimic, fiind îmbrăcată în negru, l-am zărit pe Dumi cu un nou look dar și familionul lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Kamara a fost și el cu Leon iar Antonio Pican a venit cu gașca de prieteni, însă a încurcat sălile. L-am mai zărit și pe Denis Hanganu din ”Clanul” care a ieșit prima oară cu iubita la o avampreieră și credem că lista vedetelor care au fost la film poate continua.

A fost „invazie” de vedete îmbrăcate în roz

Jorge cu familionul a venit să vadă Barbie
Jorge cu familionul a venit să vadă Barbie

Miercuri seară a avut loc avanpremiera filmului Barbie în România. Vedetele și-au pregătit cele mai…roz haine din dressing și astfel au dat culoare evenimentului. Filmul Barbie, cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale, va fi disponibil în toate cinematografele din țară de vineri, 21 iulie.

Elvira Deatcu a venit cu băiatul cel mic (dreapta) și prietenii lui
Elvira Deatcu a venit cu băiatul cel mic (dreapta) și prietenii lui

Foarte multe vedete autohtone au fost entuziasmate să intre pentru o seară în pielea îndrăgitei Barbie și s-au îmbrăcat în roz.

Emily Burghelea (24 de ani) a fost extrem de încântată de faptul că a avut un outfit “all pink” și s-a pozat fericită la panoul cu protagoniștii filmului, luat cu asalt de către toți invitații.

Olivia Adams a venit la Barbie
Olivia Adams a venit la Barbie

Tania Budi (55 de ani) și Denise Rifai (37 ani) au fost nedespărțite la filmul “Barbie”. Dacă Tania Budi a optat pentru un outfit format dintr-o fustă argintie și un body negru asortat cu cizme albe, lucioase, Denise Rifai a fost o Barbie veritabilă, căci a îmbrăcat un top roz, o fustă cu imprimeu roz cu albastru și geantă neagră.

Ramona Olaru a făcut o poză în oglindă
Ramona Olaru a făcut o poză în oglindă

Cuplul format din Cleopatra Stratan (20 de ani) și Edward Sanda (26 ani) au atras atenția la eveniment, ei fiind proaspăt întorși din America Express. Edward, puțin mai slab decât de obicei și cu barbă mai mică, parcă mai tras la față, semn că nu prea i-a priit cu mâncarea în celebra competiție. El a avut o cămașă care te duce cu gândul la o vacanță în Hawaii, iar Cleopatra Stratan și-a acoperit sânii cu o eșarfă colorată și a preferat jeanși în partea de jos, amândoi soții fiind cu zâmbetul pe buze.

Rodica Lazăr și Elvira Deatcu
Rodica Lazăr și Elvira Deatcu

Jorge (41 ani) a venit cu familia lui frumoasă să o vadă pe Barbie. Fiica lui adolescentă, Karina, e de o frumusețe rară, soția lui, Ramona Prodea, mai mare cu 10 ani decât el, a purtat o ținută roz, iar fiul lor de 6 ani, David, era extrem de încântat că a ieșit la film cu părinții.

La ce să te aștepți de la Barbie?

Ana Maria Calița ex iUmor
Ana Maria Calița ex iUmor

Regizoarea și scenarista nominalizată la Oscar, Greta Gerwig (“Fiicele doctorului March”, “Lady Bird”), revine pe marile ecrane, de data aceasta cu filmul “Barbie”, avându-i în rolurile principale pe Margot Robbie (“Bombshell: Scandalul”, “Eu, Tonya”) și Ryan Gosling (“La La Land”, “Half Nelson”), drept Barbie și Ken.

Alături de ei regăsim și alte nume cunoscute, precum America Ferrera (“Ultima razie”), Kate McKinnon (“Yesterday”), Michael Cera (“Juno”), Ariana Greenblatt (“Răzbunătorii: Războiul infinitului”), Issa Rae (“Insecure”), Rhea Perlman (“Matilda”) și Will Ferrell (seria “Anchorman/ Un știrist legendar”). De asemenea, în film îi regăsim și pe Ana Cruz Kayne (“Fiicele doctorului March”), Emma Mackey (“Emily”, “Sex Education”), Hari Nef (“O națiune asasină”), Alexandra Shipp (“X-Men”), Kingsley Ben-Adir (“One Night in Miami”, “Peaky Blinders”), Simu Liu (“Shang-Chi și legenda celor zece inele”), Ncuti Gatwa (“Sex Education”), Scott Evans (“Grace and Frankie”), Jamie Demetriou (“Cruella”), Connor Swindells (“Sex Education”, “Emma”), Sharon Rooney (“Dumbo”, “Jerk”), Nicola Coughlin (“Bridgerton”, “Fetele din Derry”) și câștigătoarea Premiului Oscar, Helen Mirren (“Regina”).

Azaleea Necula mai sexy ca niciodată
Azaleea Necula mai sexy ca niciodată

Greta Gerwig a regizat “Barbie” alături de Noah Baumbach, nominalizat la Oscar pentru filmele “Poveste despre căsnicie” și “Părinți și copii”, bazat pe Barbie, creat de Mattel.

Echipa de producție este formată din nominalizații la Oscar David Heyman (“Poveste despre căsnicie”, “Gravity: Misiune în spațiu”), Tom Ackerley și Robbie Brenner, sub îndrumarea producătorilor executivi, Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich și Cate Adams.

Alexabdra Ungureanu a purtat doar o gentuță roz la o rochie neagră
Alexabdra Ungureanu a purtat doar o gentuță roz la o rochie neagră

Barbie | Teaser Trailer 2 - YouTube

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net