Constantin Enceanu nu își revine! Moartea lui Petrică Mâțu Stoian l-a sfâșiat pentru totdeauna: „L-am certat pe Dumnezeu”

Ultima actualizare:

Nu-și revine nici acum, la opt luni după ce moartea i-a luat cel mai bun prieten! Constantin Enceanu (58 de ani) încă mai plânge în sufletul său de dorul lui Petrică Mîțu Stoian, cel care i-a fost coleg de scenă și „frate de sânge” timp de 18 ani. I-a păstrat numărul de telefon în agenda mobilului, precum și mesajele, și încă îl mai sună. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare, în exclusivitate pentru Click!

cub constantin enceanu png

Au împărțit nu doar scena, ci și momente superbe de prietenie. Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani, au fost aproape ca frații. I-a legat o prieteni de 18 ani și au cântat împreună mai peste tot, bucurându-se de mare succes la publicul iubitor de muzică populară.

Constantin Enceanu nu merge des la cimitir, la mormântul prietenului său, dar îl poartă în suflet zi
Constantin Enceanu nu merge des la cimitir, la mormântul prietenului său, dar îl poartă în suflet zi

Citește și: Constantin Enceanu, detalii despre ultima filmare cu Petre Mîţu Stoian: «Se simţea foarte obosit, respira greu, după COVID»

Așa că nu este de mirare că Enceanu nu-și revine nici acum după marea pierdere. „Nu am mai fost recent la el la cimitir, pentru că îmi este foarte greu să îl văd acolo, nu pot. Am fost doar de trei ori de atunci, de când s-a întâmplat. Am mesajele de la el în telefon și numărul lui, le țin acolo... Nu l-am mai visat de mult, decât atunci, la câteva săptămâni după ce s-a dus”, a mărturisit Constantin Enceanu, în exclusivitate pentru Click!

«La telefonul tău nu mi-a răspuns nimeni»

Din când în când, Constantin mai citește ultimele mesaje pe care le-a schimbat cu Petrică. Și chiar îl mai sună, așa cum a procedat și recent, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel, când a simțit nevoia să-i audă glasul. „Am vrut să-ți spun la prima oră a zilei un sincer «La mulți ani, prieten drag», dar la telefonul tău nu mi-a răspuns nimeni. Mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de tine, cum știe mai bine!”, a scris artistul, la 29 iunie, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă „războiul” cu Constantin Enceanu: „Îl dau în judecată!”

Tot în amintirea prietenului său drag și de dorul lui, Enceanu a lansat, de ziua sa, în februarie, un cântec pe care i l-a dedicat: „Petre al nostru nu mai cântă”. Și a reușit în foarte scurt timp să adune sute de mii de vizualizări. Versurile sunt extrem de emoționante: „Ai lăsat în urma ta / Jale şi durerea grea, măi / Multe vorbe nevorbite / Şi lucruri nerânduite. / Plânge sufletul în mine / Cât de greu mi-e fără tine / Inima-n mine se zbate / Mi-ai fost, Petre, ca un frate. / Nu ştiu, Doamne, ce-ai gândit, / Printre stele tu l-ai vrut, măi, / Dar să-l pui în dreapta ta, măi / Şi de-acolo ne-o vedea. / Îmi spuse cucul, de sus / Numai bine că s-a dus / A rămas pădurea mută / Petre-al nostru nu mai cântă. / Petrică, om de la munte / Făcuşi lumea să te-asculte / Le-ai cântat de bucurie / La necaz şi veselie. / Nimeni n-a cântat ca tine / Doina, danţul de la munte / Cazanul, cu focul lui / Şi cănuţa moşului”.

Enceanu, omagiu pentru Petre Mîțu Stoian

De asemenea, Constantin Enceanu aduce un omagiu prietenului său Petre Mîţu Stoian şi în concerte. Cântă în continuare cântecele pe care, odată, le cântau în duet. „Cânt singur o parte dintre piesele pe care le aveam împreună”, a mai spus artistul, în exclusivitate pentru Click!

Şi, de câte ori are ocazia, oriunde este invitat, vorbeşte numai despre el. Aşa cum a făcut zilele trecute şi în emisiunea „Exclusiv VIP” prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV. „Am toate mesajele de la el din ultimii ani. Îmi aduc aminte de perioada petrecută împreună, de prietenia noastră adevărată. Este foarte greu să uiți un prieten în adevăratul sens al cuvântului. Să ai un prieten cu care să poți discuta tot mai greu găsești. Ne sfătuiam, nu există invidie între noi.

E cel mai dureros că acum vorbim la trecut despre el. Petre față de mine a fost un extraordinar și noi aproape 18 ani am trăit că o adevărată familie. În momentul în care am început să vorbesc la trecut despre Petre am crezut că pică cerul pe mine, pentru că am considerat că soarta a fost nedreaptă. L-am certat pe Dumnezeu că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni... Și nu numai că mi l-a luat, dar a plecat atât de repede încât n-am reușit să ne luăm rămas bun de la el. Dar înainte să i se pună pânza pe față în sicriu l-am mai luat în brațe pentru ultima dată și încă am vie în memorie acea imagine”, a declarat Enceanu.

Foto: Arhiva personală

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net