CRBL, dezvăluiri inedite despre fosta soacră. Experiența pe care nu și-ar dori să o mai repete niciodată: „Vă sugerez să nu faceți și voi”

CRBL se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Pe plan profesional s-a bucurat mereu de succes, însă viața personală nu i-a fost doar lapte și miere. Cântărețul și soția sa, Elena au divorțat în urmă cu ceva timp, iar acum face dezvăluiri inedite și despre fosta sa soacră.

CRBL, despre vacanțele petrecute alături de soacra sa
CRBL, despre vacanțele petrecute alături de soacra sa

CRBL: „Vă sugerez să nu faceți și voi”

CRBL își amintește despre cele mai palpitante experiențe din viața sa. Conform mărturisirilor artistului, se pare că totul are legătură cu vacanțele petrecute alături de soacra și mama lui. Spune că a avut parte de „sporturi extreme” alături de cele două și îi sfătuiește pe bărbați să nu îi urmeze exemplul. 

„Să punem în ghilimelele de rigoare «neplăcută». Mai mult o transform într-un sfat. Vă sugerez să nu faceți și voi. Nu plecați în vacanță niciodată cu mama și cu mama soacră. Lăsați pe una din ele acasă sau mai bine pe amândouă. Aia nu e o vacanță. E o chestie pe care nu trebuie să o faci niciodată în viață. Eu am făcut-o, am testat-o, o încadrăm la sport extrem (râde)”, a mărturisit CRBL pentru Unica

CRBL: „Eu și Elena trebuie să facem echipă în continuare pentru Alessia”

CRBL și Elena Viscu au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu câteva luni, însă cei doi păstrează legătura de dragul fiicei lor. Aceștia nu vor ca Alessia să sufere de pe urma divorțului, așa că încearcă să echilibreze cumva balanța. Artistul spune că va trebui să facă echipă cu fosta lui soție pentru ca totul să fie în favoarea fetei. 

„Și eu și Elena trebuie să facem echipă în continuare pentru Alessia. Ne mai împărtășim lucruri unul altuia ca să putem să vedem care e traiectoria. Nu trebuie să fie nici tata prea cool și mama foarte drastică, nici viceversa. Trebuie să echilibrăm cumva situația”, a mai adăugat artistul potrivit sursei citate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net