Ce vrea să facă CRBL vara aceasta: „Deja îmi fac planurile cu...”

#Exclusiv Click!

A venit singur la unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale verii și ne-a povestit că este apt de multă muzică bună. CRBL (45 de ani) nu stă degeaba, a intrat în studio și face ceea ce îi place cel mai mult, muzică. Totodată, el se gândește că i-ar stă bine puțin și într-o vacanță, unde ar putea să își încarce bateriile, atât singur, cât și împreună cu fiica lui, Alessia.

CRBL știe ce face vara aceasta!
CRBL știe ce face vara aceasta!

Vara asta mă prinde destul de ocupat pe plan muzical. Am făcut multă muzică care o să vină acum, în 2-3 săptămâni. Mai sunt festivaluri la care voi merge și abia aștept să mă întâlnesc cu oamenii. Îmi doresc și o vacanță, să văd cum voi putea să am câteva zile libere printre picături, să merg undeva, să-mi încarc bacteriile, pentru că am nevoie”, spune artistul.

Nu știu ce am să fac și cum am să fac, dacă plec singur sau însoțit, cert este că vreau să plec, vreau să fug. Este evident că deja îmi fac planurile cu Alessia să vedem unde mergem, ce facem vara asta, pe unde mergem să ne bălăcim. Dar nu știu, pentru că timpul nu mă lasă să am atât de multe oportunități, atât de multe variante. Așa că o să mă duc nu știu când și nu știu unde, dar sper să reușesc să merg", ni s-a confesat CRBL, care trece printr-o perioadă de acomodare după divorțul de soția sa, Elena, de care s-a separat recent, după 16 ani de căsnicie.

Artistul a fost văzut, la un moment dat, în compania unei fete de 23 de ani despre care s-a scris la vremea respectivă că ar fi iubita lui. CRBL evită însă să comenteze aceste zvonuri și își vede în continuare liniștit de treabă și de viața lui.

Întrebat dacă există sau nu posibilitatea de a merge vara asta într-o vacanță împreună cu fosta soție și fiica lor, Alessia, CRBL a fost foarte sigur pe el atunci când a dat răspunsul: 

„Nu cred că putem să facem treaba asta, pentru că înseamnă că ne întoarcem de unde am plecat”.

Are planuri mari

Deocamdată, fostul component al trupei Simplu își dorește să se axeze pe multă muzică bună și se gândește chiar și la câteva colaborări, speră el, de succes.

Tot ce-mi doresc în momentul ăsta este ca muzica mea din nou să vă aducă zâmbete pe buze și să vă aduceți aminte de CRBL, să mă lăsați să vă dau din energia mea pozitivă și să vă aduc din nou la dans, să vă aduc din nou la muzică bună. E tot ce-mi doresc anul ăsta, adică e ce mi-am propus de vreo 2 ani de zile să fac și sper ca anul ăsta să se întâmple", ne-a mai mărturisit CRBL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Bacalaureat 1068x601 webp
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net