Cu ce se mai ocupă fosta soție a lui Ion Dichiseanu. Ce frumoasă s-a făcut nepoata lor: „L-a moștenit pe Dichi”

#Exclusiv Click!

Simona Florescu este femeia care i-a fost alături maestrului Ion Dichiseanu timp de 22 de ani și care i-a dăruit o fiică minunată. Chiar dacă marele actor s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, familia îi simte și acum prezența și îl poartă în suflet la orice pas. Cu bune, cu rele, lucrurile merg înainte, iar Simona Florescu știe cel mai bine acets lucru. Acum artista încearcă din răsputeri să fie alături de fiica și nepoțica sa, însă se ocupă și de foarte multe evenimente minunate. Uitați cât de mare și frumoasă s-a făcut Anastasia, nepoata lui Dichi!

banner simona florescu png

Cu ce se mai ocupă fosta soție a lui Ion Dichiseanu. Ce frumoasă s-a făcut nepoata lor

Simona Florescu are 56 de ani însă pare că refuză să îmbătrânească! Este la fel de energică și frumoasă așa cum o știm dintotdeauna, iar pofta de a face lucruri frumoase este de nestăvilit. Se ocupă de nepoțica sa Anastasia care îi seamănă leit maestrului Dichiseanu și alături de fiica sa se implică în proiecte muzicale de succes. Mai multe însă aflăm chiar de la Simona.

S-au împlinit zilele acestea 3 ani de la moartea maestrului Dichiseanu... Ați făcut pomenirea? 

Da. Am pregătit ce este creștinește, pachete la cimitir și bineînțeles, i-am dus flori pentru că iubea florile.

Sunteți o bunică tânără și frumoasă. Ce vă face nepoțica?

Anastasie este bine, merge la școală, l-a moștenit pe Dichi! Este foarte talentată, știe de toate! Știe să și cânte, este și o actriță bună, ne face să și rândem, este un copil tare vesel și bun, un copil minunat!

Și de fiica dumneavoastră, Ioana, sunteți foarte mândră...

Într-adevăr! Zilele trecute a avut Ioana un spectacol de fado, am fost impresionată de publicul minunat care a stat și ascultat-o, chiar și copii! De altfel, ea a ajuns vedetă și în Portugalia, anul trecut, după ce a asusținut un recital la invitația Institutului Cultural Român din Lisabona. A cântat la casa Amaliei Rodrigues. A fost un real succes și a apărut pe prima pagină în presa portugheză.

Și Simona Florescu ce mai face? Unde o putem asculta?

Ne pregătim de litoral. De 8 ani de zile cânt la Venus seară de seară. Patru luni pe a acolo mă găsiți. Și Ioana, care mi-e colegă de 3 ani, stă cu mine acolo. Avem activitate și ne bucurăm mult! 

Simona și maestrul Dichiseanu s-au cunoscut în 1985, la Galați, unde artista participa la un concurs de interpretări. Simona, care pe atunci avea doar 19 ani, a aflat abia la Starea Civilă că bărbatul de care se îndrăgostise era mai ân vârstă cu 35 de ani. Asta însă nu a stat în calea iubirii lor, motiv pentru care au rămas împreună timp de 22 de ani. Imediat după cununie, artista a rămas însărcinată, iar din rodul iubirii lor s-a născut Ioana, care mai târziu i-a făcut pe cei doi bunici. Din păcate, în 2009 Simona și Ion Dichiseanu au ales să meargă pe drumuri separate. În 2021 Ion Dichiseanu s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Floreasca, iar fiica sa Ioana a fost extrem de afectată de pierdere. Aceasta a povestit că la acel moment era mereu abătută, nervoasă, îngândurată și nu putea dormi nopțile și a învățat cu greu să trăiască fără tatăl său mult iubit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net