Simona Florescu, dezvăluiri copleșitoare la 3 ani de la moartea maestrului Ion Dichiseanu: „Și după ce eu nu voi mai fi...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În 2021, maestrul Ion Dichiseanu se stingea din viață la Spitalul Florească, lăsând în urmă multă durere și mult dor în inimile celor dragilor, dar și a miilor de fani care l-au admirat pe marele actor. Acum, la 3 ani de la dispariția marelui actor, Simona Florescu, cea care i-a fost alături timp de 22 de ani a făcut dezvăluiri emoționante despre bărbatul pe care l-a iubit din toată ființa și pe care, chiar și acum, nu încetează să îl viseze.

Simona Florescu, dezvăluiri copleșitoare la 3 ani de la moartea maestrului Ion Dichiseanu
Simona Florescu, dezvăluiri copleșitoare la 3 ani de la moartea maestrului Ion Dichiseanu

Simona Florescu, dezvăluiri copleșitoare la 3 ani de la moartea maestrului Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu avea 87 de ani în momentul în care sufletul său a hotărât că misiunea în această lume s-a încheiat. A lăsat atunci mulți oameni îndurerați care acum se străduiesc să mențină vie memoria marelui actor. Printre ei se află și Simona Florescu, femeia care i-a dăruit unica sa fiică. Simona și maestrul Dichiseanu s-au cunoscut în 1985, la Galați, unde artista participa la un concurs de interpretări.

A fost o dragoste pasională, care la scurt timp s-a concretizat într-o căsătorie. Simona, care pe atunci avea doar 19 ani, a aflat abia la Starea Civilă că bărbatul de care se îndrăgostise era mai ân vârstă cu 35 de ani. Asta însă nu a stat în calea iubirii lor, motiv pentru care au rămas împreună timp de 22 de ani. Imediat după cununie, artista a rămas însărcinată, iar din rodul iubirii lor s-a născut Ioana, care mai târziu i-a făcut pe cei doi bunici. Din păcate, în 2009 Simona șpi Ion Dichiseanu au ales să meargă pe drumuri separate. La un moment dat, artista mărturisea că l-a urât la acel moment pe bărbatul vieții sale, însă a realizat la timp, că ura nu își are locul acolo unde a fost multă iubire. Acum, artista se străduiește din răsputeri să îi onoreze memoria bărbatului pe care l-a iubit atât de mult și pe care l-a căutat apoi în fiecare pretendent care apira la inima sa. Zilele acestea are loc Festivalul de Teatru, Film și Muzică „Ion Dichiseanu”, la Ajud, locul unde s-a născut marele actor și pentru care toată familia depune eforturi colosale pentru ca evenimentul să fie strălucit.

Astăzi, 20 mai, se împlinesc 3 ani de când îndrăgitul Dichi a părăsit această lume, iar cu vocea emoționată Simona Florescu a făcut dezvăluiri înduioșătoare despre fostul său soț, în exclusivitate pentru Click!

Îi simțiți și astăzi prezența maestrului Dichiseanu?

Îi simțim prezența în absolut tot ceea ce se întâmplă, în toate proiectele noastre el este acolo prezent, este clar, pentru că uneori lucrurile sunt mai anevoioase și parcă face el ce face ca să facă o minune și să facă totul perfect și să fie așa cum trebuie să fie.

Îl mai visați?

Îl visez mereu... Adică nu se poate să nu îl visez... Am stat o viață împreună, sunt toate amintirile alături de el, sigur că îl visez. Îl visam și mai vesel, și mai supărat...

Ce a însemnat legătura dintre voi? 

O legătură foarte profundă, un destin frumos și această legătură a rămas și dincolo de moarte și va rămâne, cu siguranță, și după ce eu nu voi mai fi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
adela gina irina instagram jpg
marinela chelaru colaj captura video jpg
iulia albu fiica colaj instagram jpg
banner Ela Crăciun
radhu in vizita in dubai jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net