Simona Florescu, sărbători fără Ion Dichiseanu!”Ioana are atacuri de panică!”

Ultima actualizare:

Sărbătorile în familia regretatului actor Ion Dichiseanu au fost triste! Toți îi duc dorul marelui actor, trecut în neființă în luna mai 2021, la 87 de ani. Simona Florescu (53 de ani) a avut parte de cele mai grele momente din viața ei. Este pentru prima oară când a petrecut Crăciunul și Revelionul fără Ion Dichiseanu. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu l-a mai pierdut și pe tatăl ei, în luna noiembrie a anului trecut, și a povestit că a fost o perioadă extrem de grea pentru ea.

Ion Dichiseanu, alături de fosta soție, Simona Florescu, și fiica lor, Ioana Sursa: Facebook
Ion Dichiseanu, alături de fosta soție, Simona Florescu, și fiica lor, Ioana Sursa: Facebook

Ioana Dichiseanu nu-și revine după ce anul trecut și-a pierdut tatăl, pe marele actor Ion Dichiseanu. Astăzi cei doi ar fi trebuie să-și sărbătorească împreună ziua numelui. Ioana trece însă printr-o depresie acută și are și atacuri de panică de când și-a pierdut părintele iubit. Și Simona Florescu traversează o perioadă foarte grea. Pentru superba blondă au fost niște sărbători umbrite de doliu. În mai l-a pierdut pe Ion Dichiseanu, iar câteva luni mai târziu pe tatăl ei, care s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Ioana Dichiseanu se confruntă cu atacuri de panică!

Ioana are atacuri de panică! Se obisnuiește foarte greu, s-a îmbolnăvit și papagalul nostru are nouă ani. Cățelușa a murit și ea, s-a dus foarte repede după Dichi. Și eu am momente când mă uit la poze și plâng. Ioana trebuie totuși să-și revină, să depășească momentul ăsta! Îi e dor de el, că nu-i mai aude glasul. Amândouă îl visăm. Ioana și Adi lucrează la o carte pentru Dichi și la un album cu melodii interpretate de el”, a dezvăluit Simona Florescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Moartea lui Ion Dichiseanu a lăsat un gol imens în viața Simonei Florescu (52 de ani). Chiar dacă cei doi erau divorțați când actorul s-a stins din viață, pe 20 mai, anul trecut, fosta soție nu-și poate alina dorul de cel care i-a fost partener de viață timp de 22 de ani. Marele actor îi apare frecvent în vise fostei soții.

El îl visez cum era când ne-am cunoscut. Cere tot felul de lucruri. L-a visat Ioana înainte de Crăciun și i-a spus ce cadou să-mi ia. Anastasia a înteles că la luat Doamne Doamne pe Dichi la el, ieri mi-a zis că l-a văzut pe Dichi. Ea îl moștenește pe Dichi, va fi o actriță foarte bună!”, a mai spus Simona.

„Am făcut cârnați pentru Dichi!”

Toate Sărbătorile au fost cât se poate de triste pentru familia regretatului Ion Dichiseanu.

Am petrecut în familie acasă la Ioana și la Adi, au fost și socrii Ioanei, părinții lui Adi. Am stat la masă, am mâncat, am făcut cârnați în amintirea lui Dichi. Dichi își dorea în fiecare an cârnați. De Revelion eu am muncit, am cântat la Vălenii de munte”, a adăugat fosta soție a marelui actor.

Simona Florescu și-a pierdut anul trecut nu doar fostul soț, dar și tatăl.

Eu l-am pierdut și pe tata pe 3 noiembrie. Tata a vut piciorul tăiat în ultimii ani de viață. Niciodată nu sunetm pregătiți pentru despărtirea de persoanele dragi. Tata s-a dus la 83 de ani. Unii spun că a trăit destul, pentru mine n-au trăit destul. Și Dichi la fel, avea 87 de ani. Mama lui Dichi a murit la 42 de ani, a avut cancer. Tatăl lui a murit la doi ani după mama lui. Avea 17 ani când și-a pierdut păriniți. Dar sunt ai noștri și am vrea să-i mai auzim”, a declarat Simona Florescu.

«Pe noi ne-a legat foarte mult copilul»

Actorul Ion Dichiseanu și Simona Florescu s-au cunoscut, în 1985, la Galați. Acolo, cântăreața participa la un concurs de interpretare. Era foarte tânără, avea 19 ani, iar el era un bărbat șarmant de 54 de ani. A fost dragoste la prima vedere. La scurt timp după ce s-au cunoscut, cei s-au cununat civil și doi ani mai târziu au făcut nunta. Mariajul dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu a durat 22 de ani.

«Toată lumea spune că așa este firesc, că e în legea firii să se întâmple. Numai că nu suntem pregătiți niciodată. Și după aceea nu putem să acceptăm faptul că ne-am despărțit de persoanele dragi. Uite, tata s-a dus la 83 de ani. Unii spun că a trăit destul. Pentru mine tata nu a trăit destul. Aș fi vrut să mai trăiască încă 100 de ani. Și Dichi la fel, 87 de ani. Și știu foarte multe cazuri părinții pleacă foarte repede. Mama lui Dichi a murit la 42 de ani, a avut cancer. Tatăl lui a murit la un an sau doi ani după ce a murit mama lui. Deci Dichi avea 17 ani când și-a pierdut părinții. Foarte, foarte devreme. Dar asta zic, sunt ai noștri dragi și am vrea să-i mai auzim, să le mai auzim glasul», a mărturisit Simona Florescu la «Vorbește Lumea», miercuri (5 ianuarie). 

Cântăreața i-a fost alături lui Ion Dichiseanu aproape 23 de ani. Vedeta a mărturisit că îi lipsește foarte mult regretatul actor.

«De fiecare dată când îl sunam pe Dichi îi spuneam: Bună dimineața, soare! Și de fiecare dată când trec acum prin living, fotoliul unde stătea el...de fiecare dată când mă trezeam îl vedeam acolo. Aștepta să mă duc să îi fac cafeluța. Stăteam împreună la povești. O relație extraordinară. Asta nu pot unii înțelege de ce după un divorț se pot înțelege oamenii. Acuma poate depinde și de cei doi parteneri pentru că n-am avut noi cum să ne purtăm ură, atâta vreme cât există copilul ăsta care ne-a legat foarte mult (Ioana Dichiseanu n.r), există nepoțica, Anastasia, și ea ne-a legat foarte mult. Și Adrian (ginerele n.r) pentru că el de când a venit în familia noastră a dorit să lege și mai mult (...) Eu zic că oamenii care se urăsc după despărțire, înseamnă că nu a fost iubire acolo. Eu așa consider», a mai spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net