FOTO Mesaj sublim pe coroana lui Ion Dichiseanu de la fiică, nepoțică și fosta soție. Ioana și Simona au ales flori speciale pentru Dichi

inmormantare ion dichiseanu 20 0 jpeg
foto: BLITZ / CLICK!

Ion Dichiseanu este înmormântat azi, 22 mai, la cimitirul Bellu din Capitală, iar familia a făcut tot posibilul ca actorul să aibă parte de o ceremonie onorabilă și impresionantă. Ioana Dichiseanu, fiica îndurerată, i-a dus tatălui o coroană de flori albe, iar pe panglica tricoloră a scris un mesaj scurt, dar care spune totul despre relația perfectă pe care au avut-o.

Stană de piatră, obosită de plâns și îndurerată, Ioana Dichiseanu găsește însă forța necesară să se ocupe de cele creștinești, în ceea ce privește plecarea tatălui ei. Ajutată de soțul ei, Adrian Artene, de mama Simona Florescu, dar și de prieteni apropiați, Ioana încearcă să îndeplinească toate dorințele pe care le-a avut tatăl ei, legate de ultimul său act pe acest pâmânt.

image
Ioana, Simona Florescu și nepoțica Anastasia, îmbrăcate în alb, în onoarea lui Dichifoto: BLITZ / Click!

Ioana a scris un mesaj emoționant pe coroana de flori depusă lângă sicriul părintelui ei, mesaj care arată cât de iubit a fost Dichi de fiică, soție, nepoțică: "Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume", este mesajul de "adio" al familiei. Ioana și Simona au ales pentru ultimul drum al lui Ion Dichiseanu o coroană în formă de inimă, din trandafiri albi și cale.

image
Ioana Dichiseanu, mesaj sublim pe coroana funerară dedicată tatălui eifoto: BLITZ / CLICK!

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, Ioana

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită 23 de ani și cu care are o fiică, pe Ioana. Simona Florescu a dezvăluit că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lor, Ioana. “A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și... a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro. Ion Dischiseanu şi Simona Florescu (45 de ani) s-au despărţit în 2009, după o căsnicie de 23 ani.

Citește și:

Primele imagini de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. O remorcă de flori și garda de onoare pentru marele actor

Imagine cumplită. Ioana Dichiseanu, stană de piatră, așteptând să își ia tatăl de la morgă

FOTO Ion Dichiseanu, depus la Teatrul Nottara. Nepoțica, fiica și fosta soție, la căpătâiul regretatului actor

Ion Dichiseanu a pus într-o carte secretele și chinul amorului cu Sara Montiel. Diva l-a înșelat cu regele Spaniei, Juan Carlos

Ion Dichiseanu. Biografie. Roluri care l-au consacrat. Top 3 melodii celebre

EXCLUSIV Ultimele imagini cu Ion Dichiseanu. Elegant ca un lord, lângă fosta soție, fiică și nepoțică

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, devastată de durere: «Dichi a murit în brațele Ioanei»

Ion Dichiseanu a murit! Actorul era internat de cinci luni la Spitalul Floreasca

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
Volodimir Zelenski la Izium FOTO Profimedia
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif