Cum a reacționat fiica cea mare a Andreei Bălan când și-a cunoscut surioara

image
Fiica cea mare a Andreei Bălan și-a cunoscut surioaraFoto Instagram

Andreea Bălan și-a dus fetița pe care a născut-o în urmă cu două săptămâni acasă să-și întâlnească surioara mai mare, iar reacția Ellei a fost foarte emoționantă.

Andreea Bălan a trecut prin momente foarte grele atunci când a adus pe lumea cea de-a doua fetiță deoarece în timpul sarcinii ea a făcut un stop cardio-respirator. Deși se simte bine acum, vedeta le-a povestit fanilor cum a decurs operația de cezariană care i-a indus sptopul cardio-respirator. Vedeta a dus copilașul acasă unde și-a cunoscut surioara mai mare, pe Ella Maya. Carla a fost foarte bine primită de sora mai mare care a avut grijă să nu-i fie frig și a pupat-o, semn că deja i-a intrat la suflet.

Andreea Bălan, momente grele în timpul operației de cezariană

Andreea Bălan a avut parte de o zi cum nu s-ar fi așteptat vreodată. Vedeta a născut o fetiță la o clinică privată din Capitală, însă în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator.

Această veste șocantă a venit chiar de pe pagina de socializare a Andreei. George Burcea, soțul acesteia, a fost cel care a ținut să clarifice orice informații ar fi putut apărea cu privire la acest subiect. 

"În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețelele sociale.

Ce a spus doctorul care a salvat-o pe Andreea Bălan

Andreea Bălan spera că o să își strângă copilul în brațe la scurt timp de la operația de cezariană pe care a suferit-o luni, 4 martie, însă lucrurile au luat o turnură cu totul dramatică. Pe masa de operație, inima solistei s-a oprit pentru câteva clipe, după ce Andreea a intrat în stop cardio-respirator. Unul dintre medicii care au intervenit în timp util și au salvat-o a fost invitat la "Sinteza zilei", de la Antena 3.

Andreea Bălan a născut cea de-a doua fetiță prin cezariană, iar în timpul intervenției a făcut un stop cardio-respirator. Medicul Doru Herghelegiu a explicat ce s-a întâmplat.

"Familia nu dorește să divulgăm prea multe în presă despre particularitățile acestui caz. Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Abia astăzi, în cursul zilei, am putut regla problema de coagulare. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală. În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat", a declarat dr. Doru Herghelegiu, medic primar obstetrică-ginecologie, care a făcut parte din echipa medicală.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
andrei rosu mihaela bilic png
image png
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
Muncitori nord coreeni FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png