Cum arăta Alex Ashraf înainte de a fi cu Oana Zăvoranu. Dovada clară că relația cu vedeta i-a schimbat imaginea

Divorțul-toamnei în lumea showbiz-ului a culminat între Oana Zăvoranu (50 de ani) și Alex Ashraf (36 de ani), cel care mai bine de un deceniu i-a fost atât soț, cât și partener în afaceri. Cei doi și-au oficializat relația în anul 2013, însă diferența de vârstă de 14 ani nu a fost trecută cu vederea de cârcotași.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit / foto: Colaj Click!
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit / foto: Colaj Click!

Oana Zăvoranu este o prezență longevivă în showbiz-ul autohton, care a uimit întreaga țară atunci când s-a afișat cu un „băiețaș”, vizibil mult mai mic și mai tânăr decât ea. După o căsnicie care s-a întins pe durata a 7 ani de zile, cei doi au mers pe drumuri separate, el refăcându-și viața cu o tânără extrem de controversată. 

La începuturile relației cu Oana, Alex era un tinerel la începuturile vieții, care pășea într-un nou capitol alături de „Querida”, care deja se număra printre vedetele noastre. Timpul și relația cu Oana l-au schimbat vizibil, căci la o simplă comparație a imaginilor de atunci și de acum, observăm un cu totul și cu totul un alt bărbat. 

Pe Oana o cunoaștem cu toții: o persoană destul de vulcanică în trecut, însă tranșantă și care-și expune fără rețineri punctul de vedere.

La rândul lui, în ciuda faptului că stătea la brațul uneia dintre cele mai faimoase femei din România, Alex Ashraf a încercat mereu să fie o persoană mai discretă.

Evoluția fostului soț al Oanei Zăvoranu / foto: Colaj Click!
Evoluția fostului soț al Oanei Zăvoranu / foto: Colaj Click!

Alex Ashraf: „Eu nu am să vorbesc public urât de ea”

În urmă cu doar câteva zile, cel care mai bine de un deceniu i-a fost partener de viață Oanei Zăvoranu, a ieșit public și a rupt tăcerea. A mărturisit că el a fost cel care a intentat divorțul, a părăsit locuința luând cu el doar propriile haine, precizând și faptul că nu își dorește să „își spele rufele în public”. 

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea.”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net