Cum arată Donița Oancea în realitate, fără filtre. Imagini neprelucrate!

Ultima actualizare:

Doinița Oancea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din showbizul românesc. Vedeta a avut curajul de a se afișa fără filtre pe pagina personală de Instagram. 

image

Doinița Oancea, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din cinematografia românească. Vedeta nu este adepta operațiilor estetice și nu de puține ori s-a afișat fără strop de machiaj pe contul personal de Instagram. Postările vedetei sunt apreciate de zeci de persoane. Actrița are curajul de a se fotografia fără machiaj și rareori apelează la filtrele de pe Instagram pentru a-și îmbunătăți imaginea. 

Citește și: Donița Oancea, schimbare importantă în viața ei 

image

Doinița Oancea este foarte activă pe pagina personală de Instagram.  Actrița își ține fanii la curent cu evenimentele care au loc în viața ei și distribuie adesea clipuri video în care oferă sfaturi pentru un stil de viață sănătos. Recent, Doinița Oancea a distribuit mai multe imagini în care s-a fișat fără filtre, iar frumusețea naturală a actriței este evidentă. 

image

Doinița Oancea este cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diferie seriale de televiziune, În anul 2019, Doinița a trecut cariera de actriță în plan secund pentru a se dedica proiectelor personale. Și-a deschis o școală de actorie în Bragadiru și se pare că există o multitudine de doritori care aspiră să devină un nume cunoscut în lumea cinematografică. 

Vezi: Donița Oancea dezvăluie care sunt motivele pentru care nu s-a căsătorit

Doiniţa Oancea a debut în telenovela "Inima de ţigan"

În 2007, Doinița Oancea își făcea debutul în actorie în telenovela "Inimă de țigan", cu rolul Minodorei Potcovaru. Au urmat, în ordine, "Regina" (2008), "State de România" (2009), "State de România-Vacanță la Nisa" (2010), "S-a furat mireasa", "Îngeri pierduți" (2012), "Fetele lu' dom' Profesor" (2014), O grămadă de caramele (2017), Când mama nu-i acasă (2017), Fructul oprit (2018), Sacrificiul (2019).

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net