Cum arată vedetele dimineața! Ce aranjate și dichisite sunt la evenimentele mondene: Carmen Brumă nu se dezlipește de rujul roșu

#Exclusiv Click!

Vedetele sunt mereu ca scoase din cutie fie chiar și dimineața, atunci când sunt invitate la diverse evenimente mondene, așa cum s-a întâmplat azi.

S-a deschis un nou magazin cu produse de beauty într-un mall din București, și mai multe persoane cunoscute din showbizz au spus "Prezent" la ora 11.30 la eveniment. Pentru că vor să fie mereu în tendințe și la curent cu ce se poartă în materie de frumusețe și ce culori, make-up și creme ar trebui să folosească, vedetele s-au interesat ce produse nu ar trebui să le lipsească în această toamnă din trusa de make-up. Așa că s-au pus pe testat și cumpărat.

„Cred că rujul roșu se potrivește oricărei femei”

Carmen Brumă a venit foarte aranjată la evenimentul matinal, îmbrăcată într-un costum crem, cu vestă, bustieră neagră, pantaloni și multe accesorii aurii la vedere. Rujul roșu a făcut-o pe Carmen Brumă să iasă și mai mult în evidență în această dimineață, mai ales că și-a închis culoarea părului la rădăcină. Așa am aflat și ce nu îi lipsește niciodată vedetei din trusa ei de beauty. Rujul roșu este un must!

"Îmi place să folosesc produse de calitate, la un preț rezonabil. În trusa mea trebuie să existe neapărat o pudră compactă pentru că am un ten înspre gras și cel mai bine mă înțeleg cu pudra compactă, de mai multe nuanțe, astfel încât să pot să "sculptez" fața, să îmi ascund defectele, să mai subțiez pe unde trebuie, să mai pun în evidență acolo unde este cazul. De asemenea, cred că o pudră bună și un anticearcăn ar trebui să aibă toată lumea. Dacă ar fi să aleg din toate produsele de make-up câteva, să zicem, să mă încadrez în 5 sau 6,  aș spune așa:  un anticearcăn bun, o pudră bună, pentru mine, apoi mi-aș lua un rimel bun, foarte important,  ceva pentru colorat sprâncenele, blush și neapărat rujul roșu. Mie îmi place foarte tare să port rujul roșu. Cred că rujul roșu se potrivește oricărei femei. Este un accesoriu foarte important pentru  o femeie. Există o nunță  de ruj roșu potrivită pentru orice femeie. Eu am toate nuanțele  posibile, îmi place să port roșu și cel mai simplu sau  cel mai rapid mă machiez atunci când îmi dau cu rujul roșu pentru că atrăgând foarte tare atenția și încărcând foarte mult  zona asta de jos a feței, atunci în partea de sus trebuie să mergi pe simplu, lucruri de bază, un rimel și eventual niște blush în colțul pleoapei", ne-a mărturisit Carmen Brumă.

Andreea Bălan, apariții impecabile

Andreea Bălan, jumătatea blondă a trupei Andre, a fost și ea foarte matinală și s-a afișat în această dimineață într-o ținută lejeră, fustă de culoare albastră, cu tăietură adâncă pe picior, la care a asortat o bluză albă. Andreea Antonescu a ajuns și ea la eveniment și a purtat o bluză neagră cu pene și pantaloni albi și pantofi portocalii.

Oana Ioniță și fiica ei, Isabel, s-au simțit mai bine îmbrăcate în negru, iar în timp ce cunoscuta coregrafă acord interviuri, fiica ei era pasionată să își aleagă câteva produse de make-up, bucuroasă fiind că și-a găsit ce a dorit.

Majda a fost pata de culoare a evenimentului, ea optând să poarte o rochie de culoare roz și o geacă de blugi peste, Alessia a ales un sacou alb cu dungi pentru evenimentul la care a fost invitată și o pereche de pantaloni negri, mulați, iar Alexandra Ungureanu a purtat o rochie în nuanțe de crem, cu balerini din satin. Roxana Blagu s-a simțit cel mai comod într-o pereche de jeanși și geacă de motor, all black, dar și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi roz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net