Carmen Brumă, despre beneficiile oțetului de mere: „Este un remediu străvechi”. La ce putem să-l folosim

Carmen Brumă (46 de ani) este recunoscută pentru stilul său de viață sănătos și dieta echilibrată pe care a adoptat-o de ani de zile. Recent, soția lui Mircea Badea a vorbit despre importanța folosirii oțetului de mere în sezonul rece. 

Carmen Brumă, despre oțetul de mere / foto: Social media
Carmen Brumă, despre oțetul de mere / foto: Social media

Vedeta le-a dezvăluit internauților faptul că oțetul de mere nu doar oferă un gust mai bun preparatelor noastre, ci este un remediu folosit din străvechi pentru tratarea anumitor afecțiuni. 

Carmen Brumă, despre beneficiile oțetului de mere

Carmen Brumă folosește oțet de mere în capsule, care îmbunătățește digestia și menține nivelul normal al glicemiei. 

„Oțetul de mere este un remediu străvechi pentru diverse afecțiuni. Printre beneficiile dovedite se numără îmbunătățirea digestiei, menținerea sănătății gastrointestinale și menținerea nivelului normal al glicemiei.

Eu folosesc capsulele cu oțet de mere ( 2 capsule în timpul mesei sau după) pentru a diminua efectele negative ale unei mese bogate în carbohidrați ( de obicei atunci când mănânc și desert).

 Spre deosebire de varianta lichidă, capsulele nu au gustul oțetului, nu afectează smalțul dinților, iar riscul de arsuri esofagiene este mult diminuat”, mai spune Carmen Brumă, în social media. 

„Acum e momentul ideal pentru legumele care cresc în subsol” 

Deși toamna nu este anotimpul ei preferat, Carmen Brumă admite faptul că acest anotimp vine după sine cu o serie de avantaje. De asemenea, în această perioadă, este recomandat consumul fructelor și legumelor bogate în elemente nutritive. 

 „Este un anotimp de tranziție de la bioritmul de vară la cel al sezonului rece și vine cu o abundență de fructe și legume bogate în elemente nutritive. Nu e nimic întâmplător, organismul are nevoie de toate produsele toamnei pentru a se întări și a căpăta cea mai bună formă pentru iarnă. Acum e momentul ideal pentru legumele care cresc în subsol (țelină, sfeclă, cartofi, păstârnac, rădăcină de pătrunjel) pentru o cură de struguri sau produse probiotice care să stabilească echilibrul intestinal”, a declarat Carmen Brumă, în exclusivitate pentru Click!.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net