Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe soțul ei

Ultima actualizare:

    Andreea BălanFoto Instagram
Andreea BălanFoto Instagram

Andreea Bălan a povestit despre cum s-a cunoscut cu soțul ei și a explicat că primul album pe care l-a lansat a fost unul bazat pe experiență personală. Artista a mărturisit că i-a fost foarte greu atunci când a câștigat concursul de dans din Mexic.

Andreea Bălan a mărturisit că și-a cunoscut soțul la un casting organizat de ea, ea avea nevoie de un bărbat frumos pentru clip, iar George a fost perfect din perspectiva ei. Artista a mărturisit că avea nevoe de cineva care să-i ofere liniște și pace acasă.


    Andreea Bălan și George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea

„În câţiva ani am reuşit să construiesc ceva. Mi-am pus viaţa în primul album, toate frustrările mele mi le-am pus, eram şi brunetă, au fost 2-3 ani. E mai greu să te reinventezi, pentru că de la zero oamenii nu au prejudecăţi de tine, dar e foarte greu să schimbi percepţia unor oameni. (...) Când am câştigat trofeul şi am fost la concursul de dans din Mexic, a fost foarte greu. Întorcându-mă în ţară, am zis că vreau să cânt şi să fac show. Publicul are parte de altceva. Toate astea au fost prin muncă. Atunci a trebuit să compensăm lipsa tehnicii. (...) Elena (n.r. asistenta lui Mihai Morar) e cu mine de opt ani. E foarte greu să găseşti oameni determinaţi. Ea e foarte determinată. Eu vreau să am în jurul meu oameni ambiţioşi ca mine. (...) Acum două săptămâni am mâncat shaorma, mi-a adus George. L-am ales la un casting, aveam nevoie de un bărbat frumos pentru un videoclip, am cerut de la o agenţie poze şi l-am ales pe el. Mi s-a părut că se potriveşte. Mi s-a părut sincer şi liniştit. Aveam nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă”, a povestit Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net