Cum se menține Denis Rifai la vârsta de 38 de ani. Secretele alimentației sale

Ultima actualizare:

Denise Rifai, cunoscută prezentatoare de la postul Kanal D, este nu doar o figură prominentă în media românească, ci și un model de sănătate și disciplină în ceea ce privește stilul de viață. La vârsta de 38 de ani, ea împărtășește cu publicul său secretele care o ajută să mențină un corp sănătos și o energie pozitivă.

Denise Rifai. Foto: arhiva personală.
Denise Rifai. Foto: arhiva personală.

Provocările alimentare din ziua de azi

Într-o lume dominată de diversitatea culinară și accesul facil la diverse preparate, Denise Rifai consideră că este extrem de dificil să adopți o alimentație sănătoasă și echilibrată. Cu toate acestea, ea subliniază că cheia stă în disciplină și determinare. "E complicat în ziua de azi cu atât de multe provocări culinare din toate colțurile lumii. Este greu să rămâi consecvent cu o alimentație care să îți susțină sănătatea", a declarat Denise Rifai pentru revista Viva!, reflectând asupra tendințelor actuale în alimentație.

Importanța disciplinii și rigorii

Secretul sănătății ei constă într-o abordare disciplinată față de alimentație și în respectarea unor reguli clare în ceea ce privește alegerile alimentare. Ea încurajează publicul să nu simtă rușine atunci când optează pentru mâncare adusă de acasă sau când adoptă obiceiuri alimentare mai sănătoase. "Să nu avem rușinea că ne luăm mâncare de acasă sau că o avem cu noi peste tot. Când ești disciplinat și riguros, poți menține un stil de viață sănătos", a adăugat Denise Rifai.

Recent, Denise Rifai a fost distinsă cu un premiu la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate, organizată de Florentina Opriș, pentru angajamentul și contribuția sa în promovarea unui stil de viață sănătos. Aceasta a fost prezentată la eveniment ca o personalitate care inspiră prin dedicarea sa pentru sănătate și prin modul în care își gestionează viața și cariera.

Pe lângă aspectele legate de sănătatea fizică, Denise Rifai a dezvăluit și despre relația sa profundă cu spiritualitatea și cu Dumnezeu. Ea a vorbit despre perioadele dificile din viața sa și despre cum acestea au influențat-o să se apropie mai mult de credința sa. "Am trecut prin multe cumpene, dar am învățat să mă las în grija lui Dumnezeu. Iubirea pentru El este cea mai mare binecuvântare și protecție", a mărturisit Denise Rifai într-un interviu pentru viva.ro.

Denise Rifai rămâne un exemplu de urmat pentru cei care își doresc să își mențină sănătatea și să adopte un stil de viață sănătos în ciuda provocărilor cotidiene. Prin discursurile și exemplul personal, ea încurajează oamenii să fie consecvenți în alegerile lor, atât în ceea ce privește alimentația, cât și în viața spirituală. Este un model de determinare și disciplină, inspirând prin echilibrul pe care îl manifestă în toate aspectele vieții sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net