Cum s-au cunoscut Andreea Răducan și soțul ei, Daniel Tandreu „Nimic nu este întâmplător în viață”

Andreea Răducan, în vârstă de 40 de ani, cunoscută pentru medaliile de aur obținute la Jocurile Olimpice și la competițiile europene și mondiale, trăiește o frumoasă poveste dragoste de mai mulți ani cu soțul ei, Daniel Tandreu. Într-un interviu recent, fosta campioană olimpică a dezvăluit cum s-au cunoscut cei doi, dar a vorbit și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie.

Cum și-a întâlnit Andreea Răducan soțul / foto: arhiva Click!
Cum și-a întâlnit Andreea Răducan soțul / foto: arhiva Click!

Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din sportul românesc o reprezintă cea trăită de fosta gimnastă Andreea Răducan, care are o relație de peste un deceniu cu Daniel Tandreu. Cei doi s-au căsătorit în 2016, iar ulterior au devenit și părinți. Sportiva a devenit mămică pentru prima dată în 2017, când a adus-o pe lume pe Amira Sophia. Doi ani mai târziu, a devenit mămica unui băiețel, Andrei Filip. Recent, Andreea Răducan a dezvăluit cum s-au cunoscut ea și partenerul ei de viață.

Pentru că tot povesteam că nimic nu este întâmplător în viață, prin intermediul unor prieteni comuni, așa ne-am cunoscut. Daniel a copilărit în Germania. După ce a încheiat studiile și a căpătat experiența necesară în diferite țări, în domeniul în care a activat, a decis să revină în România. Asta se întâmpla în anul 2012”, a declarat Andreea Răducan, pentru VIVA!. 

Ce spune despre momentul în care a fost cerută de soție

În ceea ce privește momentul în care partenerul ei de viață a decis să o ceară de soție, sportiva mărturisește că Daniel a pregătit totul, până la cel mai mic detaliu.

Chiar am glumit spunând că de un ciclu olimpic a fost nevoie ca să ne căsătorim. Pare că ne-am pregătit împreună pentru o ediție a Jocurilor Olimpice. Îmi amintesc cu mare bucurie momentul cererii în căsătorie. Tocmai revenisem de la un Campionat European, unde am însoțit echipa României, și m-a așteptat să mergem împreună la munte. Pregătise surpriza în detaliu și a fost nevoie să urcăm pânăsus, la Crucea Caraiman, pentru acest moment.

Deși era iunie și hainele de pe noi nu erau prea groase, sus, la peste 2000 de metri, erau încă petice de zăpadă. Însă, Daniel avea rucsacul pregătit cu cele necesare. A fost un moment special!”, a mai spus fosta campioană olimpică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net