Cum se simte Andreea Popescu după abdominoplastie! Se miră și ea cât e de slabă acum! Ce intervenție e musai să își mai facă acum!

#Exclusiv Click!

Andreea Popescu ( 40 de ani) arată din ce în ce mai bine după recenta operație de abdominoplastie la care a apelat în urma unor probleme de sănătate. 

"Am avut două anestezii mari anul acesta"

Soția campionului la dans sportiv Rareș Cojoc este tare mândră de ea și se schimbările din viața ei. Mai are puțin de tras pentru că trebuie să se refacă însă deja se vede că afișează o siluetă frumoasă care parcă îi dă și mai multă încredere în ea.

"Este subiectul toamnei. Sunt bucuroasă că am luat acastă decizie. A fost și din punctul de vedere al sănătății pentru că aveam și o hernie ombilicală și cu un drum la spital am zis de ce să nu port și eu sutien și bikini la  plajă atunci când va fi vară. Eu dacă nu făceam această intervenție, oricât  de mult aș fi slăbit, după trei sarcini mușchii nu s-au mai apropiau și atunci eram întrebată mereu dacă sunt însărcinată. Am și eu acum 40  ani, intervenția a fost destul de grea, a durat 7 ore. Am avut două anestezii mari anul acesta, nu e ușor!", ne-a povestit Andreea Popescu pentru Click.

"Îndemn femeile să fie curajoase”

Femeia de afaceri a trecut deja prin două mari anestezii generale și spune că nu își mai dorește  cel puțin pentru moment nicio intervenție de ordin estetic. Dar tot trebuie sa mai ajungă peste ceva timp pe masa de operație și asta pentru că are o problemă la ureche care va trebui rezolvată tot printr-o operație și care ține tot de sănătate nu de aspectul fizic.

"Îndemn femeile să fie curajoase și să spună da lucrurilor frumoase în viață, dar  și greutăților, pentru că și ele sunt la pachet cu viața noastră. Eu sunt obișnuită cu intervențiile. De când am fost mușcată de cățel de la vârsta de 3 ani am tot avut intervenții. Refacerea completă acum, după abdominoplastie, durează cam 6 luni dar mi-am asumat-o și mă bucur că am făcut intervenția asta. Nu aș mai vrea să fac alte operații, nu mi-am făcut nasul, poate l-aș mai subția puțin dar nu am vrut să exagerez. Trebuie să mă operez la ureche, mai am o intervenție cu anestezie generală, am o problemă de când sunt mică, cu urechea stângă, este ceva extrem de important pentru auz. Întâi am făcut sinuzita, apoi abdomenul, așa că o să urmeze intervenția la ureche", ne-a mărturisit Andreea Popescu care însă trebuie să mai aștepte ceva timp ca să poată face din nou o operație cu anestezie generală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Elena Merisoreanu
amelia gray gettyimages jpg
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
cornelia dansatoarea gene jpg
Banner diandra de la insula iubirii
Banner Paris
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net