Cum se simte Marcela Fota la 47 de ani! De ce nu și-a primit artista cadoul de la fiul ei, David

#Exclusiv Click!

Marcela Fota a împlinit 47 de ani pe 20 iulie și a sărbătorit prin muncă deoarece ziua ei a prins-o  n weekend, chiar sâmbătă, când a avut cântări și evenimente.

Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere în compania prietenelor sale, vreo 40 la număr, undeva la Craiova.

„De ziua mea îmi doresc sănătate și putere de muncă. De restul mă ocup personal. Sărbătoresc prin muncă. Am organizat o petrecere, marți, pe 23 iulie. Suntem aproximativ 40 de fete și abia așteptăm să ne distrăm și să petrecem împreună! Sunt foarte ok cu anii mei, încerc pe cât pot să îi trăiesc exact așa cum îmi doresc. La 47...mă simt minunat!", ne-a mărturisit Marcela Fota.

Interpreta de muzică populară abia așteaptă să își revadă fiul atunci când acesta se va întoarce din vacanță și când își va primi și cadoul de la el.

"Nu m-am întâlnit deocamdată cu David, fiul meu, este plecat în vacanță.  Ne vom vedea pe 26 iulie când se întoarce. Nu știu ce cadou mi-a pregătit!", ne-a mai spus artista.

„Ești mai mult decât o soră pentru mine"

Mariana Ionescu Căpitănescu (55 de ani) i-a transmis un mesaj emoționat surorii sale căreia îi mulțumește că a fost mereu acolo atunci când a avut nevoie și s-a putut baza întotdeauna pe ea

„Dragă surioară,De-a lungul anilor, am avut norocul să te am alături și să împărtășim momente de neuitat. Ești mai mult decât o soră pentru mine, ești și cea mai bună prietenă. Îți mulțumesc pentru că ești mereu acolo, pentru iubirea ta necondiționată. Să ai parte de toată fericirea din lume și să știi că voi fi mereu aici pentru tine. Te iubesc mult! La mulți ani!", i-a transmis Mariana Ionescu Căpitănescu surorii sale la ceas aniversar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net