Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tinerel cu 22 de ani? „Nu m-a interesat ce părere are lumea!”

Marcela Fota anunța în urmă cu ceva că și-a refăcut viața la 45 de ani, după ce în urmă cu câțiva ani și-a pierdut fulgerător soțul. Marcela Fota s-a căsătorit  în 2019 cu Minel Păpăroiu. După 13 ani de relație, în 2020, în perioada Crăciunului, bărbatul alături de care solista are un băiețel, pe David (13 ani), înceta fulgerător din viață în urma infarct, chiar în timp se ce afla într-un centru de copiat acte din Craiova, la doar 47 de ani. Cântareața și-a găsit însă alinarea în brațele unui bărbat, Alex T., cu 22 de ani mai tânăr decât ea, fiu al unor cunoscuți oameni de afaceri din Craiova. Vedeta a dat însă de înțeles că s-a despărțit de iubitul mai tinerel.

Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tinerel cu 22 de ani?
Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tinerel cu 22 de ani?

Marcela Fota s-a despărțit de iubitul mai tinerel cu 22 de ani? 

Chiar dacă mulți oameni, mai ales din industrie, i-au comentat alegerile, artista și-a continuat viața și nu a băgat lumea în seamă. Recent însă, vedeta a dat de înțeles că lanțul de iubire s-a rupt și că nu ar mai fi împreună cu iubitul tinerel.

„Poate aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin și să îmi dea altfel de trăiri ca pot să depășesc un moment. Poate bărbatul respectiv avea nevoie de o femeie mai matură, mai stabilă… Dacă eu și acest bărbat a fost să ne întâlnim și să trăim o poveste, așa a fost.

Așa a fost întâmplarea. A fost o trăire care nu cred că a afectat pe nimeni, dimpotrivă, mi-a făcut mie bine, și lui”, a precizat Marcela Fota în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, la Metropola TV. „S-a încheiat povestea? Nu vreau să spun… Dar eu sunt bine! Suntem ok…”, a spus Marcela Fota.

Artista spune că această relația i-a făcut mult bine și că sufletul său avea nevoie de alinare. Cu toate acestea, vedeta spune că nu s-ar mai căsători niciodată și că nu ar putea aduce pe cineva în viața și casa fiului său David.

„Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit ca să poată oferi mai departe iubire. Nu poți emana bine dacă ești bolnav pe interior. Eu am luat niște decizii în viața mea, dar mi-am asumat fiecare lucru pe care l-am făcut. Atâta timp cât faptele mele nu afectează oamenii din jur.

Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu și să-i ofer lui David o viață frumoasă. Sunt pregătită să mă bucur de fiecare chestie pe care Dumnezeu consideră că trebuie să o trec. De un singur lucru nu sunt pregătită, momentan, de a aduce pe cineva în viața lui David sau în casa lui. Să ne vindecăm putem doar noi doi, eu cu el”, a precizat Marcela Fota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net