Marcela Fota, dezvăluiri dureroase după moartea tatălui. A vorbit pentru prima oară despre suferința ei

Marcela Fota, dezvăluiri dureroase despre pierderea soțului, dar și a tatălui său. Într-un interviu recent, interpreta de muzică populară a povestit cum fiul său i-a spus că nu mai vrea să o vadă îmbrăcată în negru. Aceasta a vorbit despre cum a fost nevoită să-și adune resursele interioare și să-și redescopere puterea de a merge mai departe.

Marcela Fota a făcut dezvăluiri la o emisiune TV Foto: Facebook
Marcela Fota a făcut dezvăluiri la o emisiune TV Foto: Facebook

Ce spune Marcela Fota despre pierderea bruscă a soțului

Cu trei ani în urmă, Marcela Fota a fost martora celor mai grele clipe din întreaga ei existență, atunci când soțul ei a fost luat brusc din lumea noastră de către un infarct devastator.

 După ce și-a pierdut partenerul de viață, artista a fost nevoită să-și adune resursele interioare și să-și redescopere puterea de a merge mai departe, în numele fiului ei. Recent, ea s-a hotărât să împărtășească publicului care au fost gândurile și temerile care au măcinat-o profund, după ce a devenit o mamă singură, scrie kfetele.ro

„Nimeni nu știe că eu a trebuit să râd pentru copilul meu"

„Nimeni nu m-a descoperit așa cum sunt, nimeni în afară de apropiații mei. Nimeni nu știe câte nopți stă cu el singur și plânge, mi-am auzit inclusiv lucruri de acest gen: Am văzut-o pe Marcela la volan și râdea, nu mai suferă, nu mai are nicio treabă..

Dacă lumea mă vedea plângând la volan, ce zicea? Nu reușește să se monteze și să treacă. Eu am hotărât că în afară de apropiații mei nu merită vreo explicație de la mine. Nimeni nu știe că eu a trebuit să râd pentru că copilul meu mi-a spus: Te îmbraci în negru și nu mai vreau să te văd”, a povestit Marcela Fota în emisiunea "În Oglindă".

Tatăl a murit răpus de o boală incurabilă

„Lovitura cu tatăl meu a venit după o altă lovitură, la scurt timp. Dar am fost oarecum pregătiți pentru că l-am descoperit cu o boală incurabilă și în ultima perioadă a vieții dumnealui a fost un chin. Și pentru dumnealui și pentru mama. Atunci când bunul Dumnezeu a decis să-l ia, a fost o ușurare a noastră. Și medicii ne spuneau, mie și Marianei, conștientizați că-l aduceți pe tatăl vostru la spital pentru voi, nu pentru dumnealui", a spus Marcela Fota, scrie starpopular.ro.

Ce spune Marcela Fota despre jignirile primite

Marcela Fota a subliniat cât de dificil este pentru oameni să judece și să jignească și cum ea a ajuns să nu mai acorde atenție acestor lucruri. „Hai să îți spun ceva, toate întâmplările vieții mele și această etapă, cel puțin ultima etapă a vieții mele am văzut cât de greu este pentru oameni să judece, cât de greu este să jignească, eu nu mai pot să mai dau importanță acestor lucruri, efectiv am obosit ca fiecare să își dea cu părerea.

Din acest motiv, eu am hotărât să accept lucrurile pe care mi le spun oamenii și am început să văd doar lucrurile frumoase în viață. Șanse au doar oamenii care indiferent de lucrurile bune sau rele pe care le-am făcut în viață, nu au plecat și nu m-au judecat”, a mai spus Marcela Fota.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net