Dan Negru a împlinit 53 de ani. Ce cadou „nedorit” a primit: „Mi-a luat ceva vreme să scap de el”

Dan Negru a împlinit 53 de ani, chiar astăzi, pe data de 23 februarie! Faimosul om de televiziune a mărturisit că este un mare iubitor de dulciuri! Iar cum prietenii și rudele sale știu bine acest lucru, de ziua lui are ocazia să consume multă ciocolată! Dan Negru a mai spus și care a fost cel mai bizar cadou pe care l-a primit vreodată!

Dan Negru a împlinit 53 de ani / foto: Facebook
Dan Negru a împlinit 53 de ani / foto: Facebook

Ziua de 23 februarie este una specială pentru Dan Negru! Faimosul om de televiziune împlinește astăzi vârsta de 53 de ani, iar cu ocazia acestei zile speciale, potrivit celor de la viva.ro, a mărturisit că este un mare iubitor de ciocolată! Mai mult decât atât, Dan Negru a spus și care a fost cadoul cel mai neașteptat pe care l-a primit vreodată!

„Sunt un mare mâncător de dulciuri și de ziua mea mănânc tone de ciocolată pentru că toți îmi trimit dulciuri”, a mărturisit Dan Negru, conform sursei citate. Acesta a mărturisit că primește multe dulciuri cu ocazia zilei sale de naștere, așa că are prilejul de a gusta o mulțime de sortimente de ciocolată.

Cel mai neobișnuit cadou pe care l-a primit vreodată Dan Negru

Tuturor ni s-a întâmplat să mai primim câte un cadou extrem de bizar, care ne-a adus mai multă bătaie de cap decât bucurie. Ei bine, într-o situație de acest gen s-a găsit și Dan Negru, care a mărturisit că a fost o ocazie în care a primit drept cadou un mânz!

Se pare că animalul i-ar fi fost dăruit de către copiii dintr-o emisiune la care lucra cu ceva timp în urmă. El a mai spus că, în cele din urmă, a dus „cadoul” neobișnuit la o fermă.

„Cel mai interesant cadou pe care l-am primit vreodată a fost un mânz de la copiii dintr-o emisiune pe care o făceam cu mulți ani în urmă. Mi-a luat ceva vreme să scap de cadoul ăla. L-am ținut în curte o vreme, apoi l-am dus la o fermă”, a mai spus Dan Negru, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net