De ce a stat pe gânduri Carmen Grebenișan cu Alex Militaru! „Îmi era un pic teamă!"

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au fost invitații de la "Vorba lui Jorge". Cei doi și-au oficializat relația în 2021, atunci când s-au căsătorit civil la Primăria Sectorului 3 din Capitală. Fosta concurentă de la Survivor i-a recunoscut lui Jorge că la început i-a fost teamă de faptul că actualul ei soț avea o fire mai petrecăreață dar cu timpul au devenit un întreg și se înțeleg de minune.

La rândul său, partenerul de viață al lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru, i-a făcut o mărturisire de suflet lui Jorge, și anume aceea ce este adoptat.

"Am aflat că sunt adoptat. Am mai întrebat-o pe maică-mea la un moment dat dacă știe ceva de el. Tatăl, nu știe nimeni, sub nicio formă de atunci, de mult nu mai știe nimic nimeni de el și maică-mea biologică am înțeles că nu a vrut să își asume în niciun fel sarcina și, mă rog, are familie, copil...", a povestit soțul lui Grebenisan la "Vorba lui Jorge". De câte ori se atingea acest subiect, Carmen nu prea știa cum să îl gestioneze.

"Pentru mine a fost sensibil mereu că se atingea subiectul ăsta că nu știam cum să-l iau... Știam că e un subiect ciudat și dureros!", și-a completat Carmen Grebenisan soțul.

"Ne-am înțeles unul pe celălalt!"

Carmen Grebenișan și soțul ei se completează perfect și formează o familie frumoasă și fericită. Înainte să devină un cuplu, celebrei influencerițe îi era însă puțin cam teamă de faptul că Alex Militaru avea o fire mai petrecăreață și îi plăcea să se distreze.

"Femeile au nevoie de siguranță înainte de orice. În momentul în care am ales să fim împreună, că adevărul e că am ales... Alex era un băiat mai petrecăreț, așa, și  mie îmi era un pic teamă că  deși și eu sunt o fată petrecăreață, și acum sociabilă...(...)  Ne-am înțeles unul pe celălalt. Am știut ce greșeli face celălalt pentru că noi am discutat și despre lucrurile poate mai întunecate, ale lui sau ale mele, înainte să fim împreună și înainte poate să ne gândim că suntem împreună.

Nu știam dacă o să ne înțelegem la fel de bine ca iubiți. Mai vorbeam de probleme eu cu el, el cu mine și am zis că oare ce s-ar întâmpla dacă am fi împreună, dacă ar funcționa. Era o relație, într-adevăr, de prietenie, dar nu se ducea în zona asta și eu nu eram foarte sigură dacă aș vrea cumva să schimb asta pentru că m-am gândit că s-ar schimba prietenia, dar din contră, că e și mai fain...", i-a mai povestit lui Jorge fosta participantă de la Survivor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net