De ce nu are iubită Cucu de la "Noaptea Târziu"?: „Mama este disperată să...”

#Exclusiv Click!

Îmbrăcat șic și cu zâmbetul la purtător, Cucu de la "Noaptea Târziu" și-a făcut prezența pe covorul roșu la avanpremiera filmului Team Building! Relaxat și binedispus, artistul ne-a dezvăluit motivul pentru care nu are în prezent o iubită, dar și ce pretenții are de la femeia cu care o să se afișeze în public la brațul său.

Vezi si: Cucu de la "Noaptea târziu", declarații fără perdea: "Am fost îndrăgostit de Nicole Cherry"

De ce nu are iubită Cucu de la "Noaptea Târziu" 

Cucu de la "Noaptea Târziu" se pare că nu prea are noroc în dragoste! Simpaticul cântăreț ne-a declarat în exclusivitate care este principalul motiv pentru care nu are încă o iubită la vârsta de 29 de ani. 

„Nu am iubită! Nu știu de ce! Momentan nu s-a legat! Când o să se lege, probabil o să fie, dar nu bat înspre treaba aceasta, pentru că momentan mă axez foarte mult pe carieră, dar dacă o să găsesc pe cineva, să ne îmbinăm bine și să ne ajutăm unul pe altul pe carieră și așa mai departe, da, dar dacă nu, nu mă grăbesc.

Îmi este bine așa singur cuc! Am mai avut situații în care aveam iubită și nu aveam timp să evoluez în carieră, dar cam ăsta este motivul. Vreau să evoluez cât mai mult și când o să fie, o să fie! Am întâlnit persoane care nu erau din același film cu mine și nu are rost să stai cu o persoană dacă nu este din același film!”, a declarat Cucu de la “Noaptea Târziu”, pentru Click!.

Ce spun părinții lui Cucu despre viața de celibatar?

Artistul ne-a spus și ce părere au părinții săi despre faptul că nu are pe nimeni. „Mama este disperată să mă așez la casa mea. Plus că de asta am doi frați, unul dintre ei are și copil și îți dai seama că îmi zice că vrea și ea un nepoțel sau o nepoțică de la mine.”, a mai zis, amuzat, cântărețul.

Citeste si: Cucu de la "Noaptea târziu", în război cu Brigitte și Dani Mocanu din cauza refugiaților din Ucraina

Cucu de la "Noaptea Târziu" nu pune preț pe haine!

Tânărul și-a făcut prezența la avanpremiera filmului îmbrăcat extrem de relaxat, dar în același timp foarte cool! 

M-am îmbrăcat așa pentru că, venind la o comedie, am zis să mă simt cât mai confortabil. Sunt atras de partea această cinematografică. Eu în studenție am fost coordonator a unui festival în Timișoara, unde am coordonat chiar secțiunea de film! Îmi place acest lucru! Îmi place și actoria, îmi place și regia. Tot ce înseamnă film îmi place”, a declarat Cucu, pentru Click!.

Cu această ocazie, l-am întrebat pe celebrul artist din trupa Noaptea târziu de unde vine numele Cucu. „Pe mine mă cheamă Cuc, am mai pus un “U” și a rămas Cucu de la <Noaptea Târziu>, că este proiectul! Este foarte simplu! Toată lumea mă întreabă de multe ori de unde vine <Cucu> și de multe ori le zic <mă de la Tiberius sau ceva>”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg