Diandra de la Insula Iubirii, primele declarații despre noua operație estetică. La ce procedură a apelat și cum se recuperează frumoasa șatenă: „Nu era o necesitate”. FOTO Exclusiv

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diandra Moga, fosta ispită de la Insula Iubirii în vârstă de 27 de ani, pasionată de modă, a ajuns pe mâna medicului. Din fericire, focoasa șatenă nu a întâmpinat probleme de sănătate, dimpotrivă, și-a schimbat implanturile mamare. În exclusivitate pentru Click!, Diandra a vorbit deschis pe marginea acestui subiect. 

Cea mai matură ispită de la Insula Iubirii și-a luat inima în dinți și a mers în cabinetul medicului estetician pentru o nouă intervenție estetică. Diandra a mărturisit faptul că operația a decurs foarte bine și nu au existat complicații. 

Diandra: „Am avut emoții!”

Contactată de Click!, frumoasa șatenă a declarat că se află la a doua intervenție de implant mamar. Nu a fost o necesitate, ci mai mult o dorință, ne-a povestit Diandra.

„Nu existau complicații. Pur și simplu îmi doream o schimbare. Dar nu era o necesitate. Intervenția a decurs bine, m-am internat luni dimineața, am ieșit marți pe la ora 12.00. M-am operat luni, operația a durat undeva la 2-3 ore. Domnul doctor Pascal Dameh m-a operat. Am avut emoții. Chiar dacă era a doua intervenție, cumva mă gândeam cum o să iasă rezultatul, pentru că le-am dorit un pic mai mari. De asta am decis să le schimb. Mi i-am dorit un pic mai mari, mi-am dorit o altă formă mai apropiată, dar totuși să nu dea în vulgar, pur și simplu să fie puțini mai voluminoși.” - ne-a spus Diandra, în exclusivitate. 

Vedeta nu se află la prima intervenție 

Primul implant a fost făcut acum ceva timp, dar din dorința de a schimba dimensiunea și forma sânilor a luat decizia de a ajunge, din nou, pe mâna medicilor. 

„Și mi-am dorit asta încă de la prima operație, dar cum nu am avut sâni deloc la prima operație, mi-a pus maximul pe care mi-l putea pune (485). Și acum, la a doua, am putut să-mi pun mai mare pentru că deja pielea se obișnuise cu siliconul și puteam să fac schimbarea asta.”, a conchis Diandra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
theo rose jpg
dani otil si gabriela prisacariu 1 jpg
image png
banner vlad gherman png
Banner numerolog
costin marculescu
image jpeg
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net