Dinu Maxer, totul despre secretul tinereții! Artistul spune cum să avem un ten mai tânăr

Dinu Maxer (50 de ani) a avut și are grijă mereu de imaginea sa! Artistul nu a ascuns niciodată că merge periodic la medicul estetician pentru estomparea ridurilor ce i-au apărut odată cu trecerea anilor. În una dintre cele mai recente postări făcute de artist pe contul său de Instagram acesta le-a oferit internauților mai multe remedii pentru a avea un ten mereu tânăr și frumos fără a scoate bani din buzunar.

„Cum să dormi să nu îmbătrânești? Acest secret l-am aflat recent după operația de blefaroplastie, adică îndepărtarea excesului de piele din jurul ochilor. Doctorul estetician mi-a explicat cât de nociv poate deveni somnul pentru tenul nostru. Îți dau un exemplu, poziția mea preferată de somn, era să îmi presez ochii cu brațul și ce făceam mai exact? Făceam invers unei terapii de înfrumusețare. Îmi presam pielea deasupra ochilor în jos accentuând procesul de îmbătrânire”, a spus Dinu Maxer într-o postare de a sa pe contul de Instagram.

Dinu Maxer, sfaturi după sfaturi

Artistul le-a mai mărturisit prietenilor virtuali și că poziția somnului joacă un rol foarte important în ceea ce privește aspectul facial:

„O altă poziție este, de pildă, pe burtă. Mai țineți minte ridurile acelea care se duc pe la prânz după ce dormi cu palma pe față...pe burtă, lăsând astfel gravitația să lucreze ca o maseuză care-ți înfrumusețează tenul. Atunci când amorțești și trebuie să te întorci pe o parte sau pe alta trebuie să ai grijă să nu presezi fața în sens concentric pe pernă. Încearcă să pui capul astfel încât să creezi o tensiune ascendentă”.

Click! spune

Dinu Maxer a fost căsătorit cu Deea Maxer până anul trecut, în luna martie. După divorț fiecare și-a refăcut viața personală și au rămas într-o relație de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas, în vârstă de 11 ani, și Maysa, în vârstă de 3 ani. Ba mai mult, cei doi foști soți locuiesc și în același bloc, însă la etaje diferite, Deea la etajul doi, iar Dinu la etajul cinci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net