Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a ajuns la final. Ce au decis judecătorii în privința copiilor

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost încheiat în mod oficial în cursul zilei de joi, 3 martie. Actorul a primit din partea instanței un vedict care i-a adus multă bucurie și a dezvăluit cum va sărbători succesul. 

Instanța s-a pronunțat în divorțul celor doi. Custodia copiilor va fi una comună
Instanța s-a pronunțat în divorțul celor doi. Custodia copiilor va fi una comună

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost unul complicat, din care nu au lipsit acuzațiile publice. Iată că, după doi ani de judecată și declarații dure pe care și le-au adus reciproc, cei doi foști soți pot răsufla ușurați.

Instanța a decis ca custodia celor două fetițe să fie una comună, iar ca minorele să locuiască alături de mama lor. George Burcea este extrem de încântat pentru faptul că instanța s-a pronunțat pentru custodia comună, nu pentru cea exclusivă a mamei, așa cum solicitase artista. 

"Astăzi a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore”, a declarat George Burcea, conform Fanatik. 

George Burcea a dezvăluit cât de bucuros este că, în sfârșit, a aflat verdictul pe care l-a așteptat atât de multă vreme. Actorul i-a mulțumit Vivianei pentru că i-a stat alături în ultimul an și jumătate și consideră că, fără ea, starea lui psihică nu ar fi fost atât de bună. Mai mult decât atât, George a mărturisit că intenționează să sărbătorească victoria în oraș, bând unul sau două cocktailuri alcoolice. 

”Îi mulțumesc Vivianei pentru că a fost sprijinul meu numărul 1 în ultimul an și jumătate și sunt sigur că fără ea nu eram astăzi la fel de bine psihic”, a continuat George Burcea. 

Viviana și George formează un cuplu de un an jumătate

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma Vedetelor. După ce au părăsit competiția au decis să acorde o șansă relației lor, iar de un an și jumătate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Viviana este împlinită nu doar din punct de vedere personal, ci și profesional. Frumoasa prezentatoare a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D, iar telespectatorii o pot vedea în fiecare dimineață din timpul săptămânii pe micul ecran, în cadrul unei emisiuni de divertisment, alături de Bursucu și George Tănase. 

George Burcea a recunoscut, anul trecut, acuazațiile care i-au fost aduse. Actorul a confirmat faptul că, aflat într-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere emoțional, a apelat la consumul de substanțe interzise, precum cocaina. Cu toate acestea, a subliniat că nu intenționează să repete experiența. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net