Doliu în presa din România. A murit tânăra jurnalistă Monica Găicean

Ultima actualizare:

Jurnalista Monica Găicean a murit fulgerător, iar foștii colegi de la Special Arad au scris un mesaj tulburător și emoționant după trecerea sa în neființă. „Drum lin printre îngeri, Moni! Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără…”, au scris aceștia ei.

Jurnalista Monica Găicean a murit / Sursă foto: specialarad.ro
Jurnalista Monica Găicean a murit / Sursă foto: specialarad.ro

În urmă cu exact 20 de ani, mulți dintre noi eram colegii tăi, Monica, la ziarul Agenda Zilei. Au fost începuturile tale în jurnalism, o meserie pe care ai îndrăgit-o atât de mult dar după câțiva ani de presă ai ales o altă cale.

Erai cea mai tânără dintre noi, dar și cea mai entuziastă. Însuflețeai încăperea atunci când intrai debordând de energie și nu exista un subiect la care tu să nu sari și să exclami: „Vreau să mă ocup eu de el!

„Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut"

Erai dedicată și doreai să-ți urmezi visul. Nu ne-am fi gândit niciodată că astăzi vom scrie despre tine la trecut. După câțiva ani de jurnalism ai ales să intri în lumea imobiliarelor și, ca și în presă, te-ai dedicat cu totul și în acest domeniu. Zâmbetul tău, energia ta, dar și corectitudinea pe care ai moștenit-o de acasă au fost mereu „arme” cu care i-ai convins tot timpul pe cei din jur”, mai scriu cei de la Special Arad.

În ultimii ani ne-am întâlnit destul de des, prin tot felul de locuri, Aradul fiind atât de mic. Tu erai aceiași, iar anii care au trecut peste noi nu te-au schimbat deloc. Aceiași frumusețe exterioară și interioară, același zâmbet, și mereu câte o poveste amuzantă".

„Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără…"

Astăzi, însă, chiar s-a așternut liniștea atunci când am aflat că nu mai ești, că în weekendul care a trecut, în loc să ieși în oraș, ai părăsit această lume. Te-ai retras în liniște și ai plecat atât de discret, atât de tânără

Monica Găicean, vei rămâne pentru noi toți care te-am cunoscut o colegă minunată, un om dedicat și sufletist, un om care ai visat și ai trăit frumos.

Drum lin printre îngeri, Moni!”, au transmis, în mesajul tulburător, colegii ziaristei.

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png