Dorian Popa a suferit o intervenție estetică, la început de 2023. Cum arată acum

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dorian Popa (34 ani) este extrem de preocupat de aspectul său fizic. Celebrul vlogger este un împătimit al mersului la sală pentru a-și întreține corpul și pectoralii.

Artistul a avut mereu grijă să își facă apariția ca la carte, oriunde merge, și pentru asta investește mult în el. De-a lungul timpului, Dorian Popa și-a  îmbunătățit vizibil aspectul fizic, făcându-și mici ajustări. Și pentru că după cele două implanturi de păr și-a dorit să mai îmbunătățească câte ceva, iată că Dorian a intrat în noul an cu o nouă înfățișare.

A vizitat imediat cabinetul medicului specialist pentru implanturi de păr și și-a făcut un implant de păr. Avea niște goluri unde nu i-a crescut părul corespunzător și a vrut să le uniformizeze, așa că în momentul în care îi va crește părul din nou, după procedura de îndesire proaspăt făcută, Dorian Popa o să aibă freza mult dorită.

Și pentru că nu e străin de cabinetul doctorului estetician, Dorian Popa se poate mândri deja cu două implanturi de păr și de barbă, realizate în anii 2016, respectiv în 2020.

„Frații mei, este oficial, am dat jos plantația. Începem procedeul de îndesire. Astăzi facem completări, implantul pe care îl am e foarte blană, dar s-a mai dus pe aici, așa că aveam un gol-două care mă supără. Intrăm în 2023 cu refresh la maxim! (…) Gata extracția, de la spate s-a luat răsadul și acum urmează să îl plantăm frumos în toate golișoarele. HÎTZ, Johnutzule, oficial am ajuns acasă...", și-a ținut Dorian Popa fanii la curent pe Instagram cu ce s-a întâmplat în cabinetul medicului estetician.

Se face frumos înainte să intre în posesia mașinii Lamborghini 

Lui Dorian Popa mai are puțin și îi ajunge acasă mașină Lamborghini pe care și-a comandat-o din Italia, iar la sfârșitul lunii ianuarie va întra în posesia ei. Dar până atunci însă, celebrul vlogger  a trecut la câteva proceduri de înfrumusețare, începând cu îndesirea părului și ne-a explicat special pentru Click! de ce.

„Dacă acum 5-6 ani de zile aveam să-l cunosc pe Dr.Felix, ajutându-mă să îmi îndeplinesc un vis pe care nu aș fi crezut vreodată că îl pot îndeplini și anume să am barbă, ei bine, după barbă, pentru că am prins gustul implantului de păr, acum vreo 2 ani m-am reîntors la domnul doctor pentru o completare de tâmple și o îndreptare a bretonului, pentru că îmi place foarte mult să mă tund scurt și atunci când te tunzi scurt este foarte important ca linia bretonului să fie dreaptă ca să se vadă freza corect.

Iar acum, a treia oară, m-am dus la o așa numită îndesire. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în zonele în care eu nu-mi implantasem, normal că părul a început să se mai rărească sau să se mai slăbească și în lumină,  atunci când eram tuns scurt, se vedea pielea capului mai pregnantă decât unde era părul mai des, motiv pentru care  am apelat la această metodă numită îndesire. Înainte de Lamborghini, m-am făcut pletos!”, ne-a povestit entuziasmat Dorian Popa.

Cât de dureroasă a fost intervenția

Atunci când vine vorba de durere, Dorian ne-a mărturisit că nu a simțit nimic datorită anesteziei. „Nu a fost deloc dureros. Singurele momente în care simți  ceva sunt acelea în care, evident, ești înțepat cu acul de anestezie, pentru că nu este nimic în piele și atunci simți cum intră acușorul, dar acușorul este de grosimea unui fir de păr și în câteva secunde anestezia își face efectul și nu mai simți următoarele înțepături, tot de anestezie. După care, îmi place mie să spun: “Ești  lemn, efectiv!”,  cât ți se  extrage și cât ți se implantează, după ce ești anesteziat ești lemn. Nu simți absolut nimic, urmând ca a două zi să te trezești relxat, nu am capul umflat, nu am nicio problemă, mă stropesc încontinuu cu serul special primit de la domnul doctor într-un pistonaș special,  pentru că e important ca zona să fie în permanență hidratată”, spune Dorian Popa. 

„3-4 zile sunt și pe medicamentație cu antibiotic, este normal, pentru  a evita orice formă  de infecție, după care, la 10 zile merg la control la domnul doctor. Va spun eu că știu deja, sunt la a treia, fraților, la 10 zile deja nici nu  îți mai dai seama că ai implant, începe să crească și părul,  cad cojițele, e foarte important ca aceste cojite să fie extrem de  hidratate,  în primele zile. Oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să dea cu sprayul ăsta, e sfânt.”, ne-a mai mărturisit artistul.

De ce nu își operează nasul

Și pentru că tot a venit vorba de alte elemente estetice și intervenții pentru înfrumusețare  Dorian Popa ni s-a confesat și de ce nu intenționează, cel puțin deocamdată, să recurgă la o rinoplastie pentru a-și micșora nasul.

„E mult spus că mă pregătesc alte artificii estetice! Majoritatea artificiilor estetice le fac la mine în sală și cred că sunt îndeajuns dar e un lucru știut și am declarat-o și o să o spun de fiecare dată, că atunci  când voi putea să îmi corijez un complex de așa natură încât să nu devin nici penibil, o voi face.

Am spus că nu o să-mi operez niciodată nasul pentru că nu e vorba  că așa sunt eu și că, vai de mine, mă reprezintă, dar  sunt bărbat și e posibil ca să arăt disproporționat cu un nas mai mititel pentru că eu sunt un tip masiv. Alte drame nu am legate de o potențială rinoplastie, dar nu o să o fac niciodată, pentru că dacă nu o simt, nu o fac.”, ne-a declarat Dorian Popa, exclusiv pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net