Drama Oanei Roman: „Am rămas singură, cu toate pe cap”

După o relaţie de zece ani, un mariaj eşuat şi multe tentative de împăcare şi de colaborare şi în afaceri, Oana Roman (46 de ani) şi Marius Elisei (36 de ani) s-au despărţit definitiv. Se pare că neînţelegerile dintre cei doi s-au agravat în ultima vreme şi nu au mai putut găsi cale de împăcare nici măcar de dragul fetiţei lor, Isabela (9 ani). Anunţul a fost făcut de ea, după ce el a plecat de acasă...

Oana Roman este necăjită pentru  că Marius a plecat de acasă mult  mai devreme decât s-au înţeles
Oana Roman este necăjită pentru că Marius a plecat de acasă mult mai devreme decât s-au înţeles

Relaţia Oanei Roman cu Marius Elisei (36 ani) a fost mereu un carusel de emoţii, cu multe despărţiri şi împăcări, dar în ultima vreme se pare că neînţelegerile nu au mai putut fi depăşite. După un divorţ şi câteva reconcilieri, fiica lui Petre Roman a decis să pună capăt definitiv legăturii şi a povestit asta într-un clip video publicat joi noapte pe reţelele sociale.

Citește și: Relația neprevăzută dintre Petre și Mioara Roman: „Fără îndoială că...”

Oana a detaliat motivele despărțirii pe Instagram!

„Am avut o zi nebună. Vă spun adevărul de ce par tristă şi obosită. M-am gândit foarte mult dacă să lămuresc situaţia sau nu. Am o obligaţie morală faţă de cei care mă urmăresc. Eu sunt singură acum şi mă ocup de tot singură, deoarece Marius a decis, într-un final, să plece definitiv. Era un lucru de aşteptat. Este şi decizia mea cumva.

Dar voiam ca această plecare a lui să aibă loc după ce termin cu creşterea puilor (căţeaua ei a fătat în ajun de Revelion şapte căţeluşi - n.r.). Asta e viaţa, a plecat. Suntem doar eu cu Iza. Mergem mai departe. El nu mai locuieşte cu noi. Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea mii de titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care ni l-am dorit, cumva, amândoi.

Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nici o şansă să mai reparăm ceva în relaţia noastră, pentru că avem viziuni total diferite, dorinţe total diferite în ceea ce priveşte viaţa.

Am încercat cât s-a putut, dar nu s-a mai putut. Aşa că este un lucru pe care şi eu mi l-am dorit. Doar că mi-aş fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este ok că am rămas singură, cu toate pe cap, pentru că eu trebuie să am grijă şi de copil, şi de casă, şi de mama, şi de cumpărături, şi să muncesc, şi să plătesc facturi, şi să le fac pe toate”, a spus Oana Roman.

De Crăciun, Oana şi Marius au realizat  o şedinţă foto la bradul împodobit
De Crăciun, Oana şi Marius au realizat o şedinţă foto la bradul împodobit

Oana Roman şi Marius Elisei au fost căsătoriţi mai bine de şase ani şi jumătate. S-au cununat în data de 15 iunie 2014, în ziua în care au botezat-o şi pe fiica lor, şi au divorţat la notar în februarie 2021.

S-au împăcat la scurt timp şi chiar au plănuit să-şi reînnoiască jurămintele, dar evenimentul nu a mai avut loc. În schimb s-au înteţit din nou certurile, lucru despre care Oana a vorbit public de câte ori a simţit nevoia sau era întrebată cum mai merge relaţia sa.

În septembrie, de ziua lui,  Oana îi făcea declaraţii  de dragoste tot pe facebook
În septembrie, de ziua lui, Oana îi făcea declaraţii de dragoste tot pe facebook

„Cum am spus şi în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună.

Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greşelile lui. Fiecare cu problemele lui. Ultima perioadă, cel puţin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu.

Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situaţie extrem de tensionată în care nu m-am simţit bine, nu m-am simţit împăcată. Nu m-am simţit fericită şi am trăit-o aşa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple mai demult. El a insistat foarte tare ca Luna să facă pui, deşi eu nu mi-am dorit lucrul acesta şi asta e. Nu şi-a asumat această responsabilitate.

Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează, eu ştiţi că vă spun întotdeauna adevărul şi ceea ce văd şi simt eu personal”, a mai adăugat Oana în mesajul ei.

Oana Roman: „Marius a decis, într-un final, să plece definitiv”

Este incredibil cât de repede se pot schimba sentimentele între doi oameni. Anul trecut în septembrie, de ziua lui, Oana îi declara pe facebook: „La mulţi ani! (...) Să nu îţi pierzi umorul incredibil, să rămâi cel mai bun tată pentru Isa şi să nu-ţi pierzi niciodată credinţa că binele cel mai mare de-abia urmează. Eu te asigur de suportul şi sprijinul meu necondiţionat, de iubirea loială şi onestă. Este cred darul cel mai de preţ pe care pot să ţi l ofer”. 

Oana vrea să se retragă într-un orăşel  de provincie, să se bucure de liniște
Oana vrea să se retragă într-un orăşel de provincie, să se bucure de liniște

Speră să se mute cât mai repede în Franţa

Această despărţire este posibil să o ambiţioneze şi mai mult în dorinţa de a se muta în Franţa, lucru pe care, de altfel, îl plănuieşte de ceva timp, căci îşi doreşte o viaţă liniştită, departe de România şi de lumina reflectoarelor.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este să reuşesc anul acesta să-mi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să mă ocup de tot ce trebuie. Aş vrea să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice.

Să stau acolo într-un sătuc mic şi să trăiesc fericită. Şi când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toţi şi despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puţini, dar civilizaţi şi liniştiţi”, a declarat Oana Roman, în mediul online, anul trecut.

A precizat, e asemenea, că şi-ar dori ca mutarea să se realizeze până când fetiţa sa, care este acum elevă în clasa a III-a, va intra în a V-a.

Marius a pus bazele unui  business cu haine,  pentru care Oana poza
Marius a pus bazele unui business cu haine, pentru care Oana poza

Nu s-au înţeles nici în afaceri

După despărţirea oficială din 2021, Marius Elisei s-a implicat într-un business, lansând un magazin de haine online, care a mers chiar foarte bine în momentul în care şi Oana Roman şi-a pus amprenta asupra acestuia, promovând online afacerea şi pozând în hainele şi modelele care erau scoase la vânzare pe site.

Se pare că cei doi au avut la un moment dat viziuni diferite cu privire la acest business şi s-au certat şi pe această temă. Finalul anului 2022 i-a prins însă împreună. De Crăciun au sărbătorit realizând o şedinţă foto la brăduţul împodobit, iar de Revelionul au petrecut acasă, căci căţeluşa lor, Luna, un exemplar Cane Corso, a fătat şapte pui în Ajunul Anului Nou.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net