Dublă aniversare pentru Romanița Iovan! Ce loc luxos a ales de ziua ei și alături de cine a petrecut: „Bucuria este maximă și infinită pentru amândoi”

#Exclusiv Click!

Excursie în Grecia, în țara ei de suflet, azi, pentru Romanița Iovan care împlinește pe 3 octombrie frumoasa vârstă de 60 de ani și schimbă prefixul.

Totodată, cunoscuta creatoare de modă își serbează fiul, pe Albert Iovan, care devine major și împlinește, tot azi, 18 ani. Astfel, Romanița Iovan și toată familia ei se află acum pe un frumos iaht în Grecia, acolo unde petrec în forță și la cald cele două aniversări. Toată lumea e veselă, dansează, se distrează, face plajă și bea șampanie scumpă. Atât Romanița Iovan cât și Albert, fiul ei, dar și invitații lor au preferat să respecte dress code-ul petrecerii și să se îmbrace lejer, în alb.

„Albert este la primul lui majorat"

„Visam la momentul ăsta, la câțiva ani de când l-am născut pe Albert, tocmai pentru că l-am născut la câțiva ani, de ziua mea și la o vârstă frumoasă, de 42 de ani. Mi-am dorit, și nu numai eu, ci și Albert, să  avem o aniversare specială a celor 18 ani ai lui și 60 ai mei, să fie o aniversare memorabilă și pentru noi, dar și  pentru toți prietenii noștri care au fost azi alături de noi și încă sunt, pentru că ziua încă nu s-a terminat, iar programul nostru a fost foarte încărcat de la început și rămâne foarte-foarte special.

Suntem într-o parte  de lume dragă mie, și anume Grecia. Iubesc această țară și sunt  îndrăgostită practic de marea asta albastră, turcoaz, liniștită, și, da, mi-am dorit să fiu aici. Și Albert și-a dorit lucrul acesta!", ne-a mărturisit sărbătorita Romanița Iovan direct de pe iahtul luxos din Grecia, acolo unde petrecerea este încă în toi.

„Nu vreau să pierd nicio secundă din această experiență unică"

Romanița Iovan profită din plin de ziua de azi și se bucură pentru că fiul ei își trăiește frumos vârsta și este înconjurat de toată dragostea prietenilor și a familiei.

„Ne bucurăm într-adevăr de o zi superbă, sunt 26-27 de grade, perfect pentru momentul  nostru aniversar. Acum suntem la masă, dar ne vom  întoarce pe iaht și vom face o altă plimbare spre o altă plajă unde mai ales adolescenții se vor arunca în apă și pe lângă ei vom înota și noi. Este o zi specială, pentru că Albert este la primul lui majorat și simte iubirea oamenilor de lângă el, sunt acești adolescenți care împreună cu el au o chimie, formează o poveste frumoasă”, ne povestește vedeta zilei.

„Adolescenții ăștia în ziua de astăzi chiar au o provocare pentru ei să își continue studiile pentru orice meserie pentru care vor să se pregătească. Mă gândesc că este cel mai greu an al lor, pentru că sunt în clasa a 13-a, și acest an este foarte important pentru că vor trebui să hotărască facultatea unde vor să meargă și acum s-au adunat cu toții să îl sărbătorească pe Albert, iar el se bucură de zilele astea de vacanță și de bucuria de a putea face parte din povestea lui", se mândrește Romanița.

„Se va termina apoteotic"

„Eu sunt fericită de două ori: pentru că sunt alături de fiul meu la majorat, și apoi pentru că și eu  împlinesc o vârstă frumoasă. După părerea mea este vârsta libertății pentru că, așa cum știți, de la 26 de ani am început o carieră care mi-a definit existența și m-am bucurat foarte mult pentru că asta am vrut să fac.

Nu pot să spun că îmi pare o secundă rău pentru toate eforturile pe care le-am avut și le-am întâmpinat, dar le-am și depășit  în această perioadă profesională. Bucuria este maximă și infinită pentru amândoi și vom continua să ne petrecem această zi așa cum ne-am dorit!

Se va termina apoteotic, undeva  pe seară, vom depăși ziua de 3 octombrie într-un club. Vă mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi cu gândul, am primit extraordinar de multe mesaje, nu am răspuns la niciunul, dar voi face acest lucru când voi ajunge acasă, mâine seară. Nu vreau să pierd nicio secundă din această experiență unică, memorabilă, pe care noi am creat-o pentru  noi. La mulți ani, Albert! Vreau să fiți cu toții fericiți, așa cum îmi doresc fericire pentru copilul meu, vreau să fim cu toții fericiți și să ne iubim! Vă îmbrățișez!”, ne-a mai spus în încheiere Romanița Iovan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
andreea balan  crop 1665063599 jpg
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net