Și fiul lui Adrian Iovan este pilot. De raliu!: „S-a bucurat că a făcut ceva în amintirea tatălui său”

#Exclusiv Click!

Nu trece anul ca Romaniţa Iovan (58 de ani) să nu meargă în Apuseni, la locul tragicul accident aviatic în care a murit fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. Sâmbăta trecută, pe 14 ianuarie, creatoarea de modă, fiul său, Albert (16 ani), şi iubitul ei, avocatul Iulian Gogan, au făcut parastasul de 9 ani.

Romanița și-a refăcut viața după divorțul de Adrian Iovan alături de avocatul Iulian Gogan
Romanița și-a refăcut viața după divorțul de Adrian Iovan alături de avocatul Iulian Gogan

În urmă cu 9 ani, pe Vârful Petreasa, Adrian Iovan avea să îşi piardă viaţa într-un teribil accident aviatic, aparatul de zbor prăbuşindu-se în munţi.

Poate fi de interes și: Secretele vedetelor care arată senzațional la 50 plus! Pentru ele timpul a stat în loc

În fiecare an de atunci, mai precis din 2014, creatoarea de modă Romaniţa Iovan merge în Apuseni, iar acum cu atât mai mult cu cât i-a făcut parastatul de 9 ani fostului ei soţ.

„E stăpân peste zare cine crede-n zbor”, a fost mesajul postat pe coroana dusă în vârf de munte pentru pilotul Adrian Iovan. Şi pentru a respecta obiceiurile creştine, preotul moţilor din localitate s-a ocupat să sfinţească colacii şi coliva aduse pentru parastas.

Mai urmărește și: Ce face de arată așa? Romanița Iovan: „Având în vedere că am împlinit 58 de ani ...”

Romanița Iovan și fiul ei au urcat în Apuseni pentru parastasul de 9 ani în memoria lui Adrian Iovan
Romanița Iovan și fiul ei au urcat în Apuseni pentru parastasul de 9 ani în memoria lui Adrian Iovan

„Sunt împreună cu moţii în Apuseni. Nişte oameni deosebiţi, extraordinari, de excepţie. Nu cred că mai există aşa ceva pe pământul ăsta!”, a spus Romaniţa Iovan într-un video postat de acolo.

Romaniţa  Iovan a fost mulţumită de faptul că fiul său Albert s-a bucurat astfel că a putut să facă ceva în amintirea şi memoria tatălui său, regretatul pilot Adrian Iovan.

Iată și: Ce afacere inedită și-a deschis Romanița Iovan? Face mulți bani fără efort. „Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”

Albert a mers în Apuseni însoțit de câinele lui, Maple
Albert a mers în Apuseni însoțit de câinele lui, Maple

„Albert este înconjurat de prietenia şi de dragostea celor din această echipă, din această  colectivitate, prietenii, familia lui Adrian, şi nu în ultimul rând, horenii, moţii, cei care ne omenesc şi ne aşteaptă în fiecare an, cei care ne sprijină să putem să ajungem sus, pe Vârful Petreasa.

Albert este în centrul atenţiei şi este normal să fie aşa pentru că e cel mai legat de ceea ce  se întâmplă cu viaţa noastră! Şi bucuros de altfel că poate să facă ceva în memoria tatălui lui şi am susţinut de fiecare dată şi pot să spun în continuare că e foarte important ca cei care nu mai sunt să fie  păstraţi în memoria colectivă, să ne putem gândi la ei, astfel încât sufletul lor să fie liniştit.

Pozele sunt cele mai elocvente în a exprima ceea ce simte toată lumea, grupul compact de prieteni şi de familie care a ales să facă această  comemorare acolo, la locul tragicului eveniment.”, a mai spus Romaniţa Iovan, special pentru Click!

Click! spune

Adrian Iovan a murit la vârsta de 55 de ani în accidentul aviatic ce s-a petrecut pe 20 ianuarie 2014. Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit  într-o zonă împădurită din Apuseni, la 1400 m altitudine şi a fost greu găsit de salvatorii care au ajuns prea târziu. La bord se afla un echipaj medical, care mergea de la Bucureşti la Oradea.

Coroana dusă de familie la locul accidentului
Coroana dusă de familie la locul accidentului

Romaniţa şi Adrian Iovan au fost căsătoriţi timp de 5 ani, între 2003 şi 2008, iar la momentul accidentului erau despărţiţi. Romaniţa Iovan şi-a refăcut viaţa la un moment dat, după divorţ, cu avocatul Iulian Gogan.

Romanița Iovan: «Am un copil cuminte şi liniştit!»

Fiul regretatului pilot Adrian Iovan şi al Romaniţei a ajuns un adolscent frumos şi talentat. Albert (16 ani) a rămas fără tată de 9 ani, iar singura persoană importantă pentru el a rămas mama lui, care este foarte mândră de realizările băiatului ei.

„Albert are 1,87 acum. Este pilot de raliu, este un elev foarte bun la şcoală şi acum se pregăteşte pentru examene. Este foarte recunoscător pentru tot efortul pe care l-am depus până acum pentru el. I-am acordat o atenţie şi o grijă necontenită pentru că m-am ocupat mult de el.”, a declarat  Romaniţa Iovan, pentru Click!.

Albert are 16 ani și e pasionat de mașini
Albert are 16 ani și e pasionat de mașini

Creatoarea de modă are o relaţie destul de apropiată de Albert, aşa că cei doi se sfătuiesc în orice.

Tânărul îi povesteşte toate întâmplările mamei sale: „Momentan nu are o iubită. Mi-a spus că nu are timp pentru că trebuie să înveţe şi are pasiunile acestea cu condusul. Face şi sport, merge la sală şi are un corp ireproşabil. Copilul meu este un adolescent în devenire care arată super. Slavă Domnului este foarte cuminte şi liniştit”, ne-a mai spus creatoarea de modă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net