VIDEO. Romanița Iovan a oferit detalii cutremurătoare despre cum l-a ucis soțul său pe hoțul care le-a intrat în casă: „M-am trezit când era în prag”

Ultima actualizare:

Într-un interviu recent pentru podcastul „Acasă la Măruță”, Romanița Iovan, faimoasa creatoare de modă, a revenit asupra unui moment tragic care a schimbat ireversibil cursul vieții sale acum 19 ani. Incidentul a avut loc în locuința, în care locuia la acea vreme cu soțul său, din cartierul Primăverii și a fost unul care a captivat atenția întregii țări la vremea respectivă.

Romanița Iovan. Foto: captură video.
Romanița Iovan. Foto: captură video.

Noaptea în care un hoț a intrat în locuința ei

Romanița a relatat evenimentul care a avut loc la scurt timp după ce își sărbătorise ziua de naștere, în octombrie 2005. În acea noapte, un hoț a pătruns în casa lor. Soțul său, regretatul pilot Adrian Iovan, a reacționat într-un moment de panică cu o armă, iar consecințele au fost tragice: hoțul a murit.

Procesul care a urmat a fost unul tumultuos pentru familia Iovan. În ciuda speculațiilor și a presiunii mediatice, s-a stabilit că Adrian Iovan acționase în legitimă apărare și nu a fost tras la răspundere pentru moartea hoțului.

A fost primul caz de legitimă apărare. Noi eram împreună în dormitorul nostru, dormeam liniștiți, în 2005. Doamne-Doamne mi-a deschis ochii. În 2006, la un an, s-a născut Albert. 2005, ziua mea, pe 3 octombrie, aflu că sunt însărcinată, bucurie maximă. Pe fondul ăsta, 3 octombrie, a doua zi, noaptea dinspre 4 spre 5 octombrie, la ora 3, la etajul 2, te trezești și în dreptul ușii cu mâna pe clanță vezi o siluetă. (...) M-am trezit când era în prag. L-am trezit pe Adrian. S-a sculat din pat, ăsta a luat-o la fugă, Adrian s-a dus după ăla”, a povestit Romanița Iovan, citată de Libertatea.

Incidentul a avut un impact profund asupra vieții lor, iar Romanița își amintește cu durere cum stresul și șocul au afectat-o profund, mai ales că era însărcinată la acea vreme, iar pierderea sarcinii a fost o consecință gravă a întregii tragedii.

Adrian Iovan a murit într-un accident trafic în Apuseni

În ciuda tuturor greutăților, viața a continuat pentru Romanița și familia ei. Cu toate acestea, amintirea acelui eveniment tragic a rămas întipărită în sufletul ei și a fost nevoită să facă față altor necazuri ulterioare, inclusiv pierderii regretatului său soț într-un accident tragic în 2014 în Apuseni.

În cadrul interviului, Romanița a subliniat că Adrian nu a avut intenția de a împușca pe cineva în acea noapte fatidică și că incidentul s-a produs accidental, sub presiunea momentului și a fricii.

Adrian s-a dus să vadă, a luat pușca. Omul (hoțul) era matol. S-a prins de țeava de gaz. Adrian a ieșit din curte și i-a dat cu pușca în cap. El nu a tras, s-a descărcat accidental”, a povestit Romanița Iovan, în podcasul lui Cătălin Măruță, scriu cei de la Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net