După ce a lucrat 5 ani în televiziune, a luat-o de la zero în alt domeniu. „E marea iubire a vieții mele”

Îndrăgostit de muzică de peste 20 de ani, Cristian Topuzu, care a lucrat timp de 5 ani în televiziune, a lansat o piesă care se numește "Ascultă-ți inima". Melodia beneficiază și de un videoclip interesant cu o super poveste pe care o puteți urmări în continuare.

Cristian Topuzu  a lansat videoclipul piesei Ascultă-ți inima!
Cristian Topuzu a lansat videoclipul piesei Ascultă-ți inima!

Mereu înconjurat de muzică, după 20 de ani de carieră ca DJ și 5 ani de lucrat în spatele camerelor de filmat, de câțiva ani, Cristian Topuzu cântă și se bucură de faptul că poate face spectatorii fericiți cu pasiunea pe care și-a descoperit-o vizavi de muzică.

„Zâmbetele celor din public mă umplu de energie pozitivă și mă bucur când văd oameni fericiți ascultându-mi muzica. Am lansat o piesă "Ascultă-ți inima" la care am lucrat cu o echipă de profesioniști în domeniu și a ieșit așa cum mi-am dorit. Ideea piesei a pornit de la iubirea pe care o am pentru muzică. Este o piesă dăruită admiratorilor mei dragi, așa cum resimt muzica, ca pe marea iubire a vieții mele.

Cristian Topuzu a realizat și un videoclip pe măsură
Cristian Topuzu a realizat și un videoclip pe măsură

Dar fiecare o poate vedea în felul lui, ca pe o melodie de dragoste. Videoclipul a fost filmat într-o singură zi. Un prieten mi-a recomandat un actor. Eu căutam pe cineva care să semene cu mine, ori de vârsta mea, ori puțin mai în vârstă, să fie un contrast între personaje. Filmările s-au desfășurat în două locații din Alexandria. Băiatul care joacă rolul meu nu avea permis de conducere și a trebuit să găsim o stradă lăturalnică pentru a putea filma scena cu mașina, în care el părea că șofează. Regizor a fost Cristian Radu Nema care ne-a ajutat cu imaginea. Ideea a fost a lui Vlad Caraiman, care a făcut scenariul videoclipului. Eu am vrut să transmit cum simt marea mea iubire, muzica, pe care nu o voi trăda și va fi mai presus de orice pasiune!", ne-a povestit Cristian Topuzu care are o poveste de viață extrem de interesantă. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Mircea Badea 2 jpeg
narcisa suciu marina almasan colaj facebook jpg
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul