Ce surprize pregătește Andra Gogan? „Fanii abia aștepată”!

Vocea unor desene animate, solistă, dansatoare, tik tokeriță și lista ar putea continua la nesfârșit. La cei 25 de ani ai săi, Andra Gogan face o mulțime de lucruri, iar când nu este implicată în diverse proiecte, se plimbă prin lume împreună cu familia ei. Am întâlnit-o pe Andra Gogan, alături de familia sa, la premiera filmului „Garnienii Galaxiei volumul 3", am profitat de prezența sa și am aflat care sunt planurile sale de viitor, într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Click!

Andra și Razvan Gogan la premiera „Gardienii Galaxiei”
Andra și Razvan Gogan la premiera „Gardienii Galaxiei”

Click!: Ce mai faci, Andra, pe unde mai umbli?

Andra Gogan: Am fost la Roma de ziua mea, în rest, n-am mai umblat pe nicăieri. Acum vine concertul meu și de aceea am stat foarte mult acasă, ca să ne concentrăm să organizăm evenimentul.

Ce surprize mai ai, de data asta?

Pe 13 mai, tot la Arenele Române, o să fie ca o petrecere pentru toți copiii și adolescenții. N-o să fie doar un concert, o să fie ca un party. L-am numit eu „Pool Party", pentru că, chiar dacă n-o să fie apă, neapărat, în cel mai rău caz, o să fie ploaie, dar sperăm să nu. Nu, n-o să plouă! Dar o să fie foarte multă culoare, o să fie foarte multă energie, ca de obicei, tik tok-uri. Și încercăm să facem un mini-festival, așa, în care lumea să poată să facă mai multe activități, nu doar să stea la concert, ci să se întâmple și chestii, pe acolo, pe la Arene.

Și o să lansezi piesa ta nouă!

Am o piesă nouă, o voi lansa chiar la concert! Are legătură cu „Sirenele", pentru că le-am zis celor care vin că o să afle secrete din spatele serialului, ca de obicei. Și o să fie și această piesă nouă, cu sirene.

Andra Gogan
Andra Gogan

Și o să fie piesă solo?

Solo. Nu o să mă îmbrac în sirenă, dar o să fiu alături de cei de acolo și o să vadă imaginea din spatele serialului, cum au văzut până acum, doar că alte secvențe interesante.

În afară de Răzvan, fratele tău, cine mai vine să cânte?

Am invitat câțiva artiști, să vedem dacă o să fie disponibili în data respectivă. Dacă nu, o să fie surprize, oricum, pentru cei care o să vină. O să afle chestii drăguțe și o să se simtă foarte bine! Cei care au mai fost știu.

Cât durează concertul?

O oră jumătate.

Cu bisuri, cu tot?

Cred că n-am avut până acum bisuri, dar de-abia aștept să ajung la nivelul la care să fiu strigată: „Andra, vrem înapoi!". Doar că ei de-abia așteaptă „meet and greet"-ul de după. Vor să ne întâlnim față în față. Și să facem poze.

Ești unul dintre artiștii care face asta?

Da. Și înainte de concert, facem un „meet and greet”, dar cu cei care vor ultra V.I.P., adică cu cei care vor să își petreacă un sfert de zi cu mine. Sunt foarte mulți tineri care vin din alte orașe, Chișinău sau Oradea, de aia fac acest lucru. Pentru cei care chiar vor, pe bune, experiența Andra Gogan!

A fost vreodată vreun fan care chiar a depășit măsura?

Niciodată. Părinții, la „meet and greet”, acolo, pentru că se strâng vreo 200 de oameni - până la urmă, cumpără și pe loc această întâlnire, de aia, acolo, este mai agitație, dar eu le spun că stau până la ultima persoană și nu trebuie să se supere.

Andra Gogan a împlinit, recent, 25 de ani
Andra Gogan a împlinit, recent, 25 de ani

Până la ce oră ai stat ultima oară?

Am stat 2 ore jumate la întâlniri și salut. Am stat până la ora 2 noaptea.

Cum te relaxezi după concert? Unde mai pleci?

OMG! Plecăm, întâi, în Croația, la un concurs de dans, cu Andra Gogan's Dance Academy. Pentru că ne-am pregătit, tot anul, pentru acest gen de concursuri. Și, după, plecăm în Turcia. Avem o colaborare drăguță în Turcia. Și, apoi, în Los Angeles.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net