„E cel mai bun prieten al meu!” Diana Enache și tatăl ei au fost la înălțime la concertul "Adrian, din inimă, Enache", de la Circul Metropolitan

#Exclusiv Click!

Diana Enache (27 de ani), frumoasa fiică a bunicului Rock&Roll Adrian Enache (58 de ani) s-a bucurat împreună cu tatăl ei de spectacolul pe care îndrăgitul interpret de muzică ușoară l-a organizat vineri seara la Circul Metropolitan.

"Adrian, din inima, Enache" este un eveniment care s-a aflat acum la cea de-a treia ediție și de această dată show-ul s-a intitulat Balkanika, având invitați precum Vali Vijelie, Nico, Raoul, Ionuț Galani, Rareș Varniote, Diana Enache, Daniel Iordăchioaie.

„Avem o chimie extraordinară"

Fiica lui Adrian Enache, Diana, care l-a făcut și bunic de fetiță acum un an, s-a bcuurat alături de tatăl ei de succesul acestuia. Diana Enache este nelipsită de la evenimentele organizate de tatăl ei și spune că și fetița ei, Maria, are ureche muzicală și deja dansează prin casă la un an.

„A fost super! Cel mai tare show balkanik de până acum! A fost o atmosferă incendiară.  Avem o chimie extraordinară atât cu Rareș Varniote cât și cu toți invitații. Am fost o mare familie acolo, cu Ionuț Galani, cu  Mircea Cazan, cu Vali Vijelie, practic am rescris botezul meu, al Mariei, mă rog.  A fost un show și un eveniment foarte-foarte frumos, sala arhiplină!", ne-a declarat Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a doua zi după spectacol.

Diana Enache este fericită de câte ori urcă pe scenă alături de tatăl ei, celebrul Adrian Enache, de la care a avut de-a lungul timpului extrem de multe lucruri de învățat.

„A fost al treilea spectacol "Adrian, din inimă, Enache". Primul a fost pop, apoi  rock, acum  a fost balkanik, în fiecare an se abordează alt stil muzical", ne-a mai spus Diana Enache, entuziasmată că face o așa echipă bună împreună cu tatăl ei.

„Micuța m-a așteptat acasă"

Întrebată dacă și-a luat cu ea la spectacol și fetița, pe micuța Maria care are deja un an, Diana Enache ne-a mărturisit că a lăsat-o acasă, pe mâini bune, pentru că nu a vrut să o streseze cu așa multă agitație și gălăgie. Se pare că nepoțica lui Adrian Enache este talentată de mică și îi seamănă mămicii și bunicului său, pentru că îi place foarte mult să cânte și să danseze.

„Micuța m-a așteptat acasă, nerăbdătoare, dormea când am ajuns. Nu am luat-o cu mine pentru că era prea mare agitația și totul  a fost minunat. Chimia cu bunicul este extraordinară, nemaivăzută, nemaîntâlnită, suntem cei mai buni prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne sfătuim. Este totul cu pasiune între noi, iubire și înțelegere. Tata e cel mai bun prieten al meu! Maria merge și dansează prin casă, se trage din neam", ne-a mai spus Diana Enache, fiica megastarului Adrian Enache, așa cum îi spun prietenii acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
Adele  jpg
banner raluca podea png
David Beckham și Victoria (4) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net