Elena Merișoreanu, petrecere surpriză din partea familiei: «Sunt emoționată»

Ultima actualizare:

Elena Merișoreanu a avut parte de o surpriză în toată regula din partea apropiaților săi, cu ocazia onomasticii sale. Îndrăgita artistă a petrecut alături de familie și prieteni, dezvăluind că a primit multe cadouri cu ocazia sărbătorii Constantin și Elena, fiindu-i organizată și o petrecere. Iată cum s-a simțit cântăreața în marea zi în care a fost în centrul atenției!

Elena Merișoreanu a fost sărbătorită cu ocazia zilei sale de nume Foto: Arhivă
Elena Merișoreanu a fost sărbătorită cu ocazia zilei sale de nume Foto: Arhivă

Sâmbătă, 21 mai, cu ocazia sărbătorii Sfinților Constantin și Elena, toți cei care poartă aceste nume și-au aniversat onomastica, bucurându-se din plin de timpul frumos de afară.

Elena Merișoreanu, petrecere surpriză cu ocazia zilei sale de nume

Acesta a fost și cazul Elenei Merișoreanu, care a fost luată prin surprindere de către apropiați cu o petrecere. Fără să bănuiască ce i se pregătește, artista a dezvăluit că își făcuse alte planuri pentru această zi, având programate câteva concerte.

Azi trebuia să fiu plecată, dar am ales că familia este mai importantă decât oricine, așa că am anulat tot și sunt aici acum, așteptându-mi surpriza. (..). Sunt emoționată. Am primit și cadouri. (..) Am primit multe parfumuri, ei știu că asta mă mulțumește. Ce să-i mai cer lui Dumnezeu?! Mi-a dat prea multe. Bogăția mea este familia (..).", a mărturisit artista, la Antena Stars.

Citește și: Elena Merișoreanu, schimbări drastice, după operația suferită: «Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg»

Sărbătoare mare în casa Elenei Merișoreanu

Printre invitați s-au numărat și nepoatele solistei, una dintre ele purtând, la rândul ei, numele de Elena, iar un nepot de-al artistei poartă și numele de Constantin, astfel că sărbătoarea este cu atât mai mare. Cântăreața s-a declarat extrem de emoționată de surpriza care a așteptat-o acasă, fiind recunoscătoare că poate petrece timp de calitate în sânul familiei.

Acum am intrat, nu știu ce surpriză mă așteaptă. Nu știu nimic, nici câți invitați o să am, nu știu. Nu vor să îmi zică nimic. Eu înainte aveam câte 80-100 de invitați. Contează doar să fiu alturi de cei dragi și de familia mea.", a mai adăugat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, mariaj de peste 50 de ani cu Viorel Croitoru

Elena Merișoreanu este căsătorită de peste 50 de ani cu Viorel Croitoru, dezvăluind recent că secretul relației longevive este toleranța, artista iertându-i la un moment dat și infidelitatea. Cei doi au împreună două fiice, Ela Elena și Raluca, care le-au dăruit nepoți frumoși.

Citește și: Elena Merișoreanu, case pentru refugiații ucraineni: „Fiica mea și nepoatele au cumpărat jucării și baxuri de mâncare”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net