Emil Rengle s-a logodit cu iubitul Alejandro Fernandez în Mexic! Dansatorul vrea sa rămână însărcinat! „Vom crea o casă plină”

Ultima actualizare:

Emil Rengle a dat vestea cea mare: s-a logodit cu iubitul, Alejandro Fernández, pe o plajă din Mexic. Cei doi au postat primele imagini de la logodna de pe malul mării, etalându-și mândrii inelele. 

Dansatorul Emil Rengle și-a găsit de ceva timp jumătatea în persoana lui Alejandro Fernandez. Cei doi și-au asumat sexualitatea, iar de câteva luni trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, locuind împreună atât în București, cât și în Londra.

Cei doi se înțeleg foarte bine și și-au cunoscut deja familiile reciproc, așa că au decis să treacă la următorul pas în relația lor, care este una cât se poate de serioasă. 

Emil Rengle și iubitul și-au pus inelele pe deget: „Împreună vom crea o casă plină”

Aflați în vacanță, Rengle (33 de ani) și iubitul s-au logodit pe o plajă din Mexic, iar dansatorul a publicat un videoclip alături de Alejandro, în care cei doi se sărută cu foc, apoi își etalează inelele pe care le poartă.

„Împreună vom crea o casă plină de flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dans minunat, cărți, spațiu, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu și spațiu pentru a iubi, iubi, iubire, iubire”, a scris Emil Rengle, pe rețelele de socializare.

Comentariile fanilor nu au întârziat sa apară.

„Iubirea nu are sex! Felicitări”

„Felicitări, să vă iubiți mult!”

„Mă bucur pentru voi! Să nu ascultați gurile rele niciodată”

„Serios? La noi nu există așa ceva, bine că măcar în alte țări. Felicitări”, au scris fanii, pe rețelele de socializare. 

Emil Rengle vrea să rămână însărcinat 

Emil Rengle a câștigat show-ul „Românii au talent” în anul 2018, iar partenerul lui Alejandro Fernandez are 27 de ani, provine din Londra, însă în prezent, locuiește în București, unde lucrează în domeniul afacerilor, fiind consultant. 

Tânărul, care are origini spaniole, a participat la audițiile pe nevăzute de la  „Vocea României” fiind susținut de iubitului său, Emil Rengle.

Emil Rengle a șocat, recent, atunci când a declarat că-și dorește să-și întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului și chiar să rămână „însărcinat”.

„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă.

Asta și să avem un copil. Mi-aș dori foarte mult să rămân însărcinat. Acum, cu noile studii, înțelegem că este posibil. Sperăm la asta. Și eu învăț și aflu despre procedura asta, dar se pare că e posibil, deci de ce nu?!”, a spus Rengle. La rândul său, partenerul lui Rengle a declarat că el și-ar dori chiar gemeni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net